Ahojte zienky..isto to tu bolo vela krat pisane ale chcela by som vediet tie co mate skusenost staci to priblble posielanie karticiek zrusit mailom alebo aj volat? Ja som im uz mail pisala ze si to neprajem posielat nieje to to co mi opisovala pani v telefone a ze som nespokojna. Odpisali ze prijali moj email a posuvaju ho na prislusne oddelenie. Volat ci nevolat? A este otazka zaplatit ci nezaplatit ? Dakujem za odpovede
@evka160516 mne akurat prisiel druhy balik a ked som pozrela fakturu 7.50 a jeden balik tych karticiek som si povedala dost ako taka blbost a taka cena ? Odpisali mi len ze to posuvaju dalej.. tak mozem uz v klude spavat je to uzavrene?kolko emailov ti prislo ze to rusia?
jeden mail mi prisiel a aj to zrusili, dali nastastie pokoj
@evka160516 ano uz aj mne nastastie a nic som neplatila ani nebudem
Ahojte, zienky. Asi 10 rokov dozadu, mozno aj viac,som odoberala tieto karticky. Nemam celu sadu,ale zisli by sa velmi, ako sol. Mam inak obdareneho 4 rocneho synceka a velmi by nam pomohli pri uceni, komunikacii. Mate prosim kontakt na tu fiemu, web, mail? Neviem to nikde najst. Dakujem
ahoj, ak napises mail, tak ti pride odpoved, aspon mne prisla, pisala som im, ze o dalsie karticky nebudem mat zaujem a ze tiez rusim svoje clenstvo, odpisali, ze v poriadku, len som musela za prvy uvitaci balicek platit, ono to mas jedno, bud si ho nechas a zaplatis, alebo ho posles spat a aj tak v tom pripade platis postovne. Tak ja som si ho nechala, zaplatila, nieco z toho aspon mame, a mozeme si aspon dovyrobit take karticky sami, troska kreativity nezaskodi 🙂