Edition Atlas, zasielanie kartičiek Poznávam svet

mia_ko
1. dec 2013

Ahojte, mate niekto skusenosť s kartičkami Poznavam svet od Edition Atlas? Lebo som zaplatila tri balíky od nich a potom som im písala tri maily že už nechcem aby mi to posielali ale oni posielali a na maily nereagovali, tak som to nepreberala a pošta im to poslala spať. Teraz mi prišla faktura na 20€ že vraj za nezaplatené čiastky ale nechápem aké kedže som si tovar nenechala. Čo robiť? Mám tam zavolať alebo to zaplatiť a neriešiť? Poraďte, ďakujem :(

gretka2
1. dec 2013

Ignorovat, nic neplatit, precitat si more diskusnych prispvkov aj tu na konikovi. Je to taktika tychto "firiem".....posielat neobjednane, a vymahat peniaze za nechceny tovar....
Daj do vyhladavaca Editon Atlas a mozes citat cely vecer....
Tato skusenost nastastie nie je moja, ale precitala som si toho o nich dost 😒 .

123maminka
1. dec 2013

Treba tam zavolať. Ja si od nich tiež objednávam kartičky a som spokojná. Je to drahé,ale sú fajn. Keď budú deti v predškolskom veku, tak im budú kartičky potrebné.

brisilda
21. nov 2015

@mia_ko ahoj , mozem sa opytat ako to cele nakoniec dopadlo ? dakujem

andulam
21. nov 2015

@brisilda Ahoj,ja mam tiez s tymto skusenosti,nakoniec som im napisala mail,ze som si nic neobjednala a nechapem preco mam platit nejake pokuty(prvy balik som si objednala a zaplatila),tak mi zrusili ucet a ze nemusim nic platit.ale je tu toho vela na konikovi popisane

brisilda
21. nov 2015

@andulam ano ano to som uz citala , mne prislo od nich teraz auticko ktore som si objednala pred viac ako 10 mesiacmi 😀 malo byt celokovove ale okrem kabiny je vsetko lacna umela hmota 😝 Napisala som im mail a uvidim co bude no nedalo mi zapnut net a precitat si co-to o firme a som zhrozena co sa pise preto som zvedava ako to poriesila pani ktora zalozila tuto diskusiu 🙂

mirosravka
2. aug 2016

Mne prisli karticky po mesiaci 1. balicek. A 7 dni po obdrzani balicka som zrusila objednavku na dalsie mailom a vdaka tejto diskusii aj telefonicky a myslim si, ze mi dalsie uz naozaj nepridu, lebo tetuska v telefone bola mila, tak uvidíme. Len neviem ako je to vo Vasich pripadoch, kedze ste uz zopar balickov prebrali aj po prvej objednavke, ale telefonicky to bolo velmi rychlo zrusene a tam pri nezaplateni tej ciastky by som sa trosku obavala u zakladatelky diskusie, ze by mi hrozili sudom a exekúciou, ale kedze balicky neprebrala, tak by zaplatila za nic. Drzim palce, snad sa to rychlo a co najlepsie vyriesi ;).