Caute baby....
Môj syn je naozaaaj hyperaktívny 😀 😀 stále s ním niekto musí byť...
Tak som chcela skúsiť nejake náučne dvd pri ktorom by ozaj aspoň chvílku vydržal aby som stihla aspon navariť 😅 😅
Nechce sa mi to hladať na googli kde bude toho miliooon....poradte ake ste mali....
Dakujeeeeem všetkých za odpoved 😉
Dvd pre rocne dieta? Srandujes. Daj mu rohypnol.
Nasa si obcas pozrie rozpravku, dokaze sledovat masa a medved,ine este nie, skus....syn ako rocny pozeral vlacik tomas alebo chuggington
@martuska90 kedze starsia mala uz tri a mladsia rok, pozerala s nou, fihu, spievankovo, na youtube som im zvykla pustit tutitu alebo mother goose club a mladsia este nevedela rozpravat ale ako prve naratat do desat po slovensky, po anglicky 😅 . Ja si myslim, ze na chvilu im to pustit, kym siclovek nachysta, poprace nie je vobec skodlive, nebudu z nich zavislaci, o to radsej behaju potom po vonku a urcite je to mensie zlo ako keby sa mali za tu dobu, kym chystas vymyslat hluposti.
my tiez pozerame masu
@martuska90 moj ma 2r.a telka je to posledne, o co by zakopol :D jedine, pri com vydrzi su televizne noviny a sport a este hudobny program. Rozpravky absolutne, ale teda skus to Spievankovo a Fiha Tralala..to je take, co su ine deticky schopne pozerat a zaujme.
@stanulienkat k tomuto sa nemienim ani vyjadrovať !!!!!!!
A pre ostatne maminky...
pomýlila som sa,nešli mi číslice na klavesnici malo to byť pre 2 ročne dieta!!!!
@martuska90 o to lepsie ked je 2rocny 😵 . Treba len skusat co ho zaujme. Lebo niekedy co bavi starsie nebavi mladsiu ☹ . A co ine poraba, ked sa moc nepohra? Lebo moja odkedy pozerava spievankovo a ine hudobne, tak si aj sama pospevuje tancuje,ked je TV vypnute. Ale napodobnuje to co v rozpravkach videla, tak aj na to treba dat trochu pozor, co mu pustis 😉
Úplne ťa chápem,ja mám dvojičky a bez spievankova a fíha tralala by som nemohla ísť ani na wc.Mne sa páči Spievankovo,aj baby to milujú a je to poučné.
@martuska90 tak ho zapriahni do domacich prac, moja sa tiez nezahra, ale zasadne upratujem, varim s nou, odmietam sa nahanat za tu dobu, co spi, cize sice to trva dlhsie, ale pomaha utierat prach, vysavat, pri vareni asistuje, nosi veci z pracky, teraz ma 2,5 a toto praktizujem uz rok
moj syn ma 6....a doteraz nevydrzi pozerat nic....max. som ho ukecala na vecernicek....u nas napr. kino s 2hod. filmom vkuse nehrozi......nie som zastanca telky......ale par minut by mi za tych 6 rokov obcas siklo... 😀 takze asi si vies predstavit, ake mam doma dieta..... (ale tak teraz som aj rada, ze miesto telky a tabletov, bicykluje, plava, lyzuje.....) ale inak ta chapem 😉 😎
@martuska90 Pingu,Krtko.nerozumie. preco ale rozbalovanie kinderiek na youtube a taktiez rozbalovanie plasteliny
daj k sebe do kuchyne, nasyp fazulu, hrach, cestoviny, ryža+miska, lievik, pohárik, lyžička, hrnček s pokrievkou a pod.. a môže presýpať, preberať, miešať a pod.. o 106..zábava zaručená...
@martuska90 ale ak je hyperaktívny, tak asi pri dvd nevydrží. Skúsila by som ho zapájať do domácich prách, ako tu niekto spomínal.
@martuska90 spievankovo,fihatralala,smejko a tanculienka toto bavi obcas nasho ale uz to ma vsetko odpozerane tak ho to moc nebavi 🙂
@martuska90 Ja si myslim ze je v poriadku aby si dieta nieco pozrelo sem-tam, vsetko treba s mierou a zlatou strednou cestou. U nas fici Krtko, Máša a medveď, Dedko Večerníček, Gumkáči, Káčerovo, ale aj Miro Jaroš, Tanculienka a Smejko...
@martuska90 vacsinu pustam z youtube
U nas zabodovalo Teletubbies, potom Cerveny trakturek, Borek stavitel, Mickeyho klubik, Postar Pat, z tych starych Tip a Tap. Tutitu, este aj Macka uska by som skusila. Samozrejme kazdy pozeral nieco ine🙂 A urcite som este aj na nieco zabudla, skus mu pustit You Tube , moj si sam ukazal co chce:D A nie vsetko naraz, ale postupne sa im to menilo. Este sa mladsiemu pacili Pribehy z hasicskej stanice, mala som to nahrane na videu, ale na you tube to nejako nie je, teda nasla som to v nejakom jazyku , ze ani sama neviem co to je za jazyk:( Skoda. Pisat, ze vsetko z mierou asi nemusim:
@martuska90 Pre také malé dieťa som nemala žiadne dvd. Ved hádam ti cez obed spí alebo nie? Vtedy možeš navariť alebo večer, ked príde manžel z práce, ja som to tak robievala, lebo mne malý v tom veku spal len 20 minút poobede a vstával ráno o 4 a celý den aktívny, večer išiel spať o 20:30. Možno som staromodna, ale nemyslím si, že je vhodné pre ročné dieťa kukať na telku, ešte sa tam napozerá, ked bude vačšie dosť.