Dvd vhodné pre ročné dieťa

martuska90
7. aug 2015

Caute baby....
Môj syn je naozaaaj hyperaktívny 😀 😀 stále s ním niekto musí byť...
Tak som chcela skúsiť nejake náučne dvd pri ktorom by ozaj aspoň chvílku vydržal aby som stihla aspon navariť 😅 😅
Nechce sa mi to hladať na googli kde bude toho miliooon....poradte ake ste mali....
Dakujeeeeem všetkých za odpoved 😉

janickacrazy
7. aug 2015

@martuska90 Pre také malé dieťa som nemala žiadne dvd. Ved hádam ti cez obed spí alebo nie? Vtedy možeš navariť alebo večer, ked príde manžel z práce, ja som to tak robievala, lebo mne malý v tom veku spal len 20 minút poobede a vstával ráno o 4 a celý den aktívny, večer išiel spať o 20:30. Možno som staromodna, ale nemyslím si, že je vhodné pre ročné dieťa kukať na telku, ešte sa tam napozerá, ked bude vačšie dosť.

stanulienkat
7. aug 2015

Dvd pre rocne dieta? Srandujes. Daj mu rohypnol.

alcahelca
7. aug 2015

Nasa si obcas pozrie rozpravku, dokaze sledovat masa a medved,ine este nie, skus....syn ako rocny pozeral vlacik tomas alebo chuggington

lenkoment
7. aug 2015

@martuska90 kedze starsia mala uz tri a mladsia rok, pozerala s nou, fihu, spievankovo, na youtube som im zvykla pustit tutitu alebo mother goose club a mladsia este nevedela rozpravat ale ako prve naratat do desat po slovensky, po anglicky 😅 . Ja si myslim, ze na chvilu im to pustit, kym siclovek nachysta, poprace nie je vobec skodlive, nebudu z nich zavislaci, o to radsej behaju potom po vonku a urcite je to mensie zlo ako keby sa mali za tu dobu, kym chystas vymyslat hluposti.

vikis5
7. aug 2015

my tiez pozerame masu

luvika
7. aug 2015

@martuska90 moj ma 2r.a telka je to posledne, o co by zakopol :D jedine, pri com vydrzi su televizne noviny a sport a este hudobny program. Rozpravky absolutne, ale teda skus to Spievankovo a Fiha Tralala..to je take, co su ine deticky schopne pozerat a zaujme.

martuska90
autor
7. aug 2015

@stanulienkat k tomuto sa nemienim ani vyjadrovať !!!!!!!
A pre ostatne maminky...
pomýlila som sa,nešli mi číslice na klavesnici malo to byť pre 2 ročne dieta!!!!

martuska90
autor
7. aug 2015

@janickacrazy
@alcahelca
@lenkoment
@vikis5
@luvika
@luvika
Ešte raz oprava...malo to byť pre 2 ročné dieťa...Naozaj sa mi malý neuhra z ničím ani 2minúty....
Spať chodí o 22:00 a vstava o 5-6...cez den spí málokedy....a ked tak max. hodku a to si požehlím 😀
Ale dakujem za všetky rady

lenkoment
7. aug 2015

@martuska90 o to lepsie ked je 2rocny 😵 . Treba len skusat co ho zaujme. Lebo niekedy co bavi starsie nebavi mladsiu ☹ . A co ine poraba, ked sa moc nepohra? Lebo moja odkedy pozerava spievankovo a ine hudobne, tak si aj sama pospevuje tancuje,ked je TV vypnute. Ale napodobnuje to co v rozpravkach videla, tak aj na to treba dat trochu pozor, co mu pustis 😉

juliana30
7. aug 2015

Úplne ťa chápem,ja mám dvojičky a bez spievankova a fíha tralala by som nemohla ísť ani na wc.Mne sa páči Spievankovo,aj baby to milujú a je to poučné.

moni244
7. aug 2015

@martuska90 tak ho zapriahni do domacich prac, moja sa tiez nezahra, ale zasadne upratujem, varim s nou, odmietam sa nahanat za tu dobu, co spi, cize sice to trva dlhsie, ale pomaha utierat prach, vysavat, pri vareni asistuje, nosi veci z pracky, teraz ma 2,5 a toto praktizujem uz rok

sorciera24
7. aug 2015

moj syn ma 6....a doteraz nevydrzi pozerat nic....max. som ho ukecala na vecernicek....u nas napr. kino s 2hod. filmom vkuse nehrozi......nie som zastanca telky......ale par minut by mi za tych 6 rokov obcas siklo... 😀 takze asi si vies predstavit, ake mam doma dieta..... (ale tak teraz som aj rada, ze miesto telky a tabletov, bicykluje, plava, lyzuje.....) ale inak ta chapem 😉 😎

jul11
7. aug 2015

@martuska90 Pingu,Krtko.nerozumie. preco ale rozbalovanie kinderiek na youtube a taktiez rozbalovanie plasteliny

luba41
7. aug 2015

daj k sebe do kuchyne, nasyp fazulu, hrach, cestoviny, ryža+miska, lievik, pohárik, lyžička, hrnček s pokrievkou a pod.. a môže presýpať, preberať, miešať a pod.. o 106..zábava zaručená...

alaguema
7. aug 2015

@martuska90 ale ak je hyperaktívny, tak asi pri dvd nevydrží. Skúsila by som ho zapájať do domácich prách, ako tu niekto spomínal.

babulka82
7. aug 2015

@martuska90 spievankovo,fihatralala,smejko a tanculienka toto bavi obcas nasho ale uz to ma vsetko odpozerane tak ho to moc nebavi 🙂

martuska90
autor
7. aug 2015

@jul11
@luba41
@babulka82
A nemate nieco s toho na predaj??
Bo nove stoja tusim 13,00€ co by nevadilo ale ak mi u toho nevydrzi tak to je dost vyhodit len tak ;)

lulistek
7. aug 2015

@martuska90 Ja si myslim ze je v poriadku aby si dieta nieco pozrelo sem-tam, vsetko treba s mierou a zlatou strednou cestou. U nas fici Krtko, Máša a medveď, Dedko Večerníček, Gumkáči, Káčerovo, ale aj Miro Jaroš, Tanculienka a Smejko...

jul11
8. aug 2015

@martuska90 vacsinu pustam z youtube

tomaskovamaminka
8. aug 2015

U nas zabodovalo Teletubbies, potom Cerveny trakturek, Borek stavitel, Mickeyho klubik, Postar Pat, z tych starych Tip a Tap. Tutitu, este aj Macka uska by som skusila. Samozrejme kazdy pozeral nieco ine🙂 A urcite som este aj na nieco zabudla, skus mu pustit You Tube , moj si sam ukazal co chce:D A nie vsetko naraz, ale postupne sa im to menilo. Este sa mladsiemu pacili Pribehy z hasicskej stanice, mala som to nahrane na videu, ale na you tube to nejako nie je, teda nasla som to v nejakom jazyku , ze ani sama neviem co to je za jazyk:( Skoda. Pisat, ze vsetko z mierou asi nemusim: