Dobré skúsenosti s trojkolkami Smart Trike

margaretkam
27. mar 2017

Chcem sa s vami podeliť o moje nadšenie z trojkoliek smarTrike. Kúpili sme dcérke trojkolku a sme šťastní z nášho rozhodnutia. Trojkolka má snáď všetko a skvelo sa ovláda.
Nájdu sa tu ďalší nadšenci? 🙂👍

leria
27. mar 2017

My ju máme tiež...tiež sme boli nadšení....aj náš syn, pokiaľ nezačal chodiť...potom ho to nadšenie prešlo 😂 vydržal v nej sedieť málokedy, tak som to vzdala a vytiahla teraz cca po polroku či nebude chcieť pedálikovať...tak dúfam, že ho aspoň chvíľu ešte využijeme 😉

anega79
27. mar 2017

my ju tiez mame, ale uz som ju od jednej pani kupila. neviem preco mi ide len do jednej strany niekedy. nemali ste s tym nikto problem?

belllinka
27. mar 2017

@margaretkam No nadšená budeš možno tak dovtedy, kým tam dieťa bude baviť len tak sedieť a iba sa viezť. Na samotné trojkolkovanie ju nevyužiješ

leria
27. mar 2017

@belllinka sorry, nemyslím to v zlom...ale trošku odvážne tvrdenie...čo keď práve jej malá ju využije na trolkolkovanie....

belllinka
27. mar 2017

@leria NIKDY som vonku nevidela dieťa, čo by na nej pedálovalo 🙂 Mimochodom, stačí si pozrieť hociakú diskusiu o tejto trojkolke a je jasné, že je iba na vozenie namiesto kočíka pre tie najmenšie deti.

lili777
28. mar 2017

@belllinka absolutna pravda!! Da sa na tom len povozit najmensich. Ma pedale vpredu a dieta to neutiahne. A ked to utiahne, uz je mu ta trojkolka mala a vyzera na nej velmi vtipne. Vacsinou je to uz vek davno na bicykel.