zaujima ma kde kupi dievcensky ruzovy bicykel s takymi trblietavymi strapcami na volante po oboch stranach...videli steho niekde na SK pripadne v viedni?chceeeeeeeeeeeeeeem pre malu....
12stka vek na 2-3roky.dakujem 🙂
http://www.amazon.com/Disney-Princess-12-Girls-...
napriklad taketo daco...na tento styl... 😉
tak ten je paradny ten sa bude pacit 😵 😵 ale fakt neviem,neporadim u nas vo svajci som videla krasne ruzove my kupime asi nejaky taky..ale to je este daleko...momentalne riesime korytnacku na piesok. 😀
no to my sme minuly rok, takze mame... 😉
tento rok chceme zacat bicyklovat,ona by uz aj korcule chcela,ale sa mi zda priskoro 😖 no a este chceme kocik hlboky pre annabell ale o tom v inej teme 😅 😝
Julia a trojkolka ju uz nebavi? mne sa ten 12 inchovy zda este dost vysoky na dvojrocnu.
nechce na nej byt, je taka len tescacka umela a myslim, ze na bicykli by sa jej lahsie pedalovalo... 😒
musim ist do sportaku skusit,aky by jej bol asi vysoky 😉 dik za upozornrnie
No najlepsie je vzdy vyskusat a potom uvidis, inak nie je vo Viedni Disney store, tam by tie bicykle mohli mat.
tie strapce a ruzovy princeznickovy zvoncek sa daju namontovat aj zvlast!
inak to je napad urob jej take strapce na trojkolku a ako sa bude tesit. Ale je pravda, ze ak ma taku kde su pedale na prednom koliesku tak to ide tazsie, moja to tak ma ale v lete na tom vedela.
julia v dráčiku taký majú 😉
alebo na mmb to predávajú ako barbie
alebo v ružinove, v novostavbe rucen také dostanú na budúci týždeň 😉
jeeeeeeeeeeej baby dakujem ...ste zlatucke... 🙂
no me se nezda 2letemu diteti brzo kolo mala ma taky 12tku olpran a chtela ho trikolku ani nemela 🙂 ale je pravda holky ze ty plastove kola jezdi lepe a snadneji nez ty celokovove mala musi makat jak blazen aby ujela a to ji jeste taham za provazek.koupila sem ho v cyklo shopu
julia, ak si ešte nekúpila, dnes som také bicykle videla v našom Dráčiku - v Ružomberku - rôzne veľkosti, cena okolo2100 - 2600Sk 😉
a v kolika letech jste prckovi kupovaly kolo nebo trojkolku?
dakuejm.... trojkolku sme mali od 20mesiacov,ale je to maximalna sprostost...radcej som mala investovat do este jedneho odrazadla ako trojkolka.... 😠
alami... preco ty nechodis do fora medzi rk mamky??? 😲 beda 😀
v stredu o desiatej cvicime v maxifit tak prid s lukaskom....
no a dakujem za tu infosku... 😉
julia - chodíte cvičiť aj s deťmi? Ani neviem kde to je? ☹
moje kolo je najhorsie na svete lebo je cervene
ahojte-neviete kde by som kupila doplnky na dievcensky bicyklik- strapce- kosik- sedacku pre babiku 🙂)
juli nemas nahodou foto??