Detský šijací stroj

veronikasa
25. nov 2017

Ahojte, mamičky ktoré deťom kúpili šijací stroj, aké máte skúsenosti? Dcéra má 6 rokov a chcela by ho ako darček od Ježiša,. V hračkárstve majú taký od 6 rokov, ale zaujímali by ma vaše názory. Ten sew cool by som nechcela lebo tam treba dokupovať látky špeciálne sew cool, ale budem rada ak za názory k nemu.

oslo1
25. nov 2017

Ja by som kupila normalny Singer, Janome. Janome ma aj Hello Kitty, ale zas za par obrazkov platit o 100 viac a je to pritom nizsia verzia.
Urcite by som nekupovala hrackarsky.

Ked ju potom budes ucit sit, tak prvykrat jej vyber ihlu, aby sa naucila bezpecne slapat na pedali. Pozri na youtube, quilters children sedia za strojom od dvoch rokov a idu bez ihly.

veronikasa
autor
25. nov 2017

Dakujem, ale to sa mi zda zbytočne drahé. Učiť by sme sa asi museli spolu, mna ručné práce bavia tak raz za päť rokov. 😂

lenka_samorin
25. nov 2017

ahoj, moja dcéra 3r by tiež chcela, ale príde mi to zbytočnosť. Ja mám normálny stroj a keď bude veľká, určite ju naučím, keď bude chcieť, ale detský mi príde zbytočný. Rovnako ako detský pletací stroj. Je to zábavka na dve popoludnia a potom to bude trčať v skrini a keď sa ako väčšia bude chcieť pustiť do šitia, aj tak bude potrebovať normálny stroj. Tie normálne sa dajú kúpiť možno aj za 100 eur, tak by som išla do toho.