Chcela by som sa opýtať na cyklovozik Thule chariot cougar. Máme 5 mesačne bábo a plánujeme kúpu cyklovozika,keďže chceme odpružený vybrali sme si tento vzhľadom aj na cenu, teraz sú ale novinky a tam nás zaujala verzia Thule lite tak máme dilemu. Nakoľko je fajn bočné odvetravanie ? Odkedy ste chodili s deťmi v cyklovozíku, páčilo sa im tam?
Ahoj baby, možem akurát poradit, že si cyklovozík možete v Blave vypožičať v predjni Kaktus Bike
Thule som vyuzivala aj ja, ked bola dcera mala, ale rozhodne musim suhlasit, ze to bocne odvetravanie bola nutnost, pretoze ako tu uz bolo spomenute, tak z predu sa na deti prasi. Na uspanie je tu uplne super, ja dceru skor uspala vo voziku ako v kociari :D. S tym vypozicanim napr. v kaktuse, ale aj v inych obchodoch je to sikovna vec, clovek to moze otestovat, kym do toho realne zainvestuje.
Ďakujem, my sme si už kúpili cougar, kde je tiež bočné odvetravanie a musím len súhlasiť, že je to super, lebo z predu sa prasi.
Ahoj ja mam CX1 thule, bocne odvetranie je uplne prefektna vec. Predsa len musis vetrat, lebo v tom voziku by bolo hrozne teplo. A ked vetras z predu tak, tak ide ten prach od bicykla priamo na dieta. Je tam sietka, ale ... Tiez tam dost fuci, ked mas vpredu odtiahnute. Takze pre mna je variant, v predu zatiahnute a bocne vetranie uplne najlepsi. Vozila som oboch od cca 6 mesiacov, zaciatok na korcule. Neskor bicykel. Ci sa im tam pacilo? Ako kedy, rozhodne ich to perfektne uspava a vedeli v tom dlho pospat. Za bdeleho stavu tam vydrzia chvilu. Ale rataj s tym, ze je to ina cyklistika, ako bez deti ;0)