Maminy chodili ste cvicit s detickami do Miracle studia? Byvam v meste mam to blizko ale referencie nemam dobre teda nie na lektorky ale skor na organizáciu ako taku.Mate skúsenosť?
@natalikiss ahoj. pani Kvetinqa k nam chodila na cvicenie myslim, ze tak v roku 2010 🙂 a patrila medzi tie menej aktivne mamicky 🙂, totiz babatka este nevedia chodit, treba im vo vsetkom pomahat a ano, na babygyme si zacvicia dobre aj maminy (co si prave velmi chvalia).Cvicenia od 12mes.,resp.ked uz vie dietatko chodit aspon za rucky, su uz o vacsej zabave. Studio v Petrzalke mame od roku 2012 zatvorene a mame uz len jedno krasne, velke, nove studio na Dunajskej ul.v meste.Prave oslavujeme 9te vyrocie. Detske cvicenie u nas cvici iba fyzioterapeutka, ktora ma vyborne skusenosti a okrem cvicenia s detickami aj maminam velmi ochotne poradi. Na lekciach sa maminy aktivne zapajaju do kazdej aktivity, cvicenia, tancovania, zdolavanie prekazok.
Pridi kludne vyskusat prvu lekciu gratis a vytvoris si nazor sama 🙂.
@natalikiss ja som v miracle studiu spokojna nebola. Chodili sme na Znievsku, bola som tam s malym sama s lektorkou, a takto sme mali babygym a aj babymusic. Pre mna to zmysel nemalo, kedze som chcela, aby bol maly v kolektive deti... Jednu hodinu som odtrpela, hodina nebola absolutne prisposobena veku dietata... Maly mal tusim 15 mesiacov a cele cvicenie som ho mala mat na rukach. Po 50 minutach by som mala vytahane ruky, no lektorka si nedala povedat... Ziadala som o vratenie penazi, kedze kurz nesplnal popis , ale s majitelkou som sa dohodla, az ked ju kontaktovala nasa pravnicka... Velmi sklamana som bola z tohto pristupu..