Môj 3-ročný drobec úplne zbožňuje hudbu a hrozne rád pri tom "tancuje" (skacká) alebo akože cvičí. Je to úplne super a hrozne rada by som našla nejaké DVD, pri ktorom by sme sa takto mohli spolu vyšantiť a možno sa aj niečo naučiť. Neporadíte niečo? Najlepšie v slovenčine, angličtine alebo nemčine - češtinu zatiaľ nie, lebo ho nechcem domotať ďalšou rečou, keďže v domácnosti nerozprávame len slovensky. Ďakujem 🙂
Ja viem, tiež som na to pozerala 🙂 Keď nenájdem nič iné, vyskúšam toto 😉 Dúfam, že čeština ako štvrtá reč ho už úplne nedomotá 😅
no asi spievankovo. Tam su piesne aj s tancami. Alebo potom doma klasika: kolo kolo mlynske, takto letia vtaci, oli oli janko, čižiček ..., hlava ramena kólena......heli heli helička
@muchacc Nedá sa povedať, že by tie jazyky vedel 🙂 Rozpráva hlavne po slovensky, ale keďže môj priateľ je nemec, tak ten na neho rozpráva nemecky - ale keďže ja po nemecky neviem, tak ja s priateľom rozprávam po anglicky 😀 Takže doma počúva 3 reči a čudujem sa, že ešte z toho nemá úplný chaos 😅
@btus Ďakujem. Na Spievankove frčíme už od kedy bol malým bábätkom a to už vie naspamäť, takže hľadám niečo iné. Spievankovo je úplne super - na to nedám dopustiť. Teraz však hľadám niečo viac na pohyb, lebo drobec je riadne šidlo a potrebuje sa hýbať - čím viac tým lepšie 😀 Asi ako všetky deti 😉
@muchacc Tiež dúfam, že sa to zíde. Zo začiatku vedel do jednej vety zamotať všetky 3 reči, ale teraz rozpráva hlavne po slovensky (ja na neho rozprávam len slovensky a aj škôlka je slovenská). Ale vidieť, že rozumie aj AJ a NJ - len je mu jednoduchšie odpovedať po slovensky 🙂 Tak uvidíme. Vôbec ho do toho netlačím, ale krásne sa to na neho "lepí" 🙂
Dakujem. Ale stale hladam... Ak mozte, prosim poradte.
Fíha Tralala ste neskúšali či ho zaujme? naša to mala rada.
škoda že češtinu nie lebo cvičíme s Míšou je veľmi pekne