Cvičenie pre štvormesačné bábätko v Bratislave

petako
1. feb 2016

Ahojte. Chcela by som sa opytat, ze kde v BA, najlepsie stare mesto sa da ist cvicit alebo robit nejaka aktivita uz so 4 mesacnym babetkom. Vsetko co som nasla je vecsinou od 6 mesiacov a my sa uz doma nudime. Tiez kto by poradil nejake miesta v starom meste na posedeni najlepsie aj s jedlom pre dospelych aj pre deti 🙂 Dakujem pekne

zuzka_1985
8. feb 2016

my sme chodievali na babybalance do centra rafael. ja som bola maximalne spokojna, perfektne lektorky, prijemna kavarnicka s detskym kutikom, velka zahrada s preliezkami a pieskoviskom. aj mi bolo luto, ze som to objavila, az ked mal maly 15 mesiacov. cvici sa tam s detickami uz od 5 mesiacov ;) a co viem, tak posledne mesiace expandovali a v sucasnosti uz maju viac miest po Bratislave, kde sa da cvicit...odporucam 😎

petako
autor
10. feb 2016

Dakujem Zuzka za radu. Skoda ze je to tak daleko. Ale ked budem mat cestu urcite sa tam pojdem pozriet, hlavne cez leto,ked je tam ta zahrada 🙂 Ale pozerala som a v BA su zatial iba tam . Aj tak dakujem

zuzka_1985
10. feb 2016
dadulienka28
10. feb 2016

Ahojte. Viem, ze teraz sa otvaraju kurzy v Jogahouse na Hodzovom namesti, je to cvicenie pre babetka od 4 mesiacov az do 14, ale rozdelene na 2 skupiny. Vedie to moja kamaradka a je strasne mila a super, tak urcite si to pozrite na ich stranke, ma sama krasne babetko 🙂)

petako
autor
10. feb 2016

No super, zuzka ja som to pozerala, ale pre male baba nemaju, iba daleko. Dakujem
Dadulienka28, super pozerala som tu stranku, vypada to vyborne a je to blizko a tiez to neni drahe, takze sa urcite prihlaaaasim :D

dz
17. feb 2016

ahojte, mam vyhliadnute cvicenie v Babyfite a plavanie v Alve - Water baby club, chcem sa opytat, ci ste tam niektora chodili, ci doporucite alebo nie, dakujem

petako
autor
18. feb 2016

Ahoj @dz. Veru neviem, ja chodim na plavanie na sustekovu a to je velmi dobre 🙂 Ale podla mna kazde plavanie je super 🙂

petako
autor
18. feb 2016

@dadulienka28 Inak Dadulienka, je to Yogahouse, nie Jogahouse :D http://www.yogahouse.sk/hodiny-classes/cvicenie...