Na aké ste chodili cvičenia s bábätkami a od akého veku? Čo sa vam páčilo? Vídite aj nejaké bonusy na rozvoji?
Chceme od polroka začať chodiť na plávanie, ale rada by som našla aj inú aktivitu aj s inými detičkami 🙂 nemám vôbec kamošky s deťmi tak chcem ju troška socializovat
Je to moje prvé bábo tak odcením každú skúsenosť🙂
Som staromodna ale stojím si za svojim názorom. Plávanie úplne stačí. Neviem čo je to za módu pomaly rovno z pôrodnice chodiť po kadejakych kruzkoch. Najlepsie na kazdy den... anglictina, hudobna, montessori, pohybova...
Véd si tie deti preboha užite. Dieťa do 3r vôbec nepotrebuje kamarátov, potrebuje mamu. Cvičte spolu na fitlopte, nájdi si na YouTube milión videí ako môžte cvičiť spolu doma. Spievaj mu, recituj, čítaj, tancujte, zabavajte sa, vytvárajte si medzi sebou puto...
Aby som neklamala, sama som s dcérou skúsila asi 3 takéto šaškarne, všade 1x, max 2x...
Naozaj za toto si niekto potrebuje platiť? Ja som úprimne očakávala že tam zažijeme niečo wau...ale spievať kolo mlynské a tap tap tapusky alebo 4kroky dopredu a 4 kroky dozadu.... naozaj ďakujem.
Radšej si užívajte ten pokoj, majte pevný režim...
Ešte si tých krúžkov a lietania hore dole užijete, keď ty budeš pracovať a Dieťa bude školák.
Mamičky spoznáš na ihrisku a Dieťa do 3r nepotrebuje kolektív. Na ihriskách to úplne stačí.
Do roka sme chodili vždy plávanie a baby gymnastika.. co je vyslovene krúžok aby sa lokálne spoznali mamičky s rovnako starými deťmi.. na pokecanie a vedie to fyzioterapeutka.. v podstate spievanie detských pesničiek,riekanky a robenie paci paci a zakyvame si... od roka je tých možnosti viacej,aspoň tu lokálne. A ci to dieta potrebuje mi bolo jedno,ja som to potrebovala😅🤣🤣Ľudia a pokecat. Na ihrisko tu na dedine nechodí takmer nikto a nie to s bábätkom,co by tam robili? Kým to malé ani nechodí...každý na záhrade ma všetko svoje "ihriska"...
Plavanie je úplne super. Babo si užije vodu, ty pokecas a pridaná hodnota je ze deti po plávaní dobre papáju a ešte lepšie spia
Samkzrjme že to má skvelý účinok na zdravie.