Existuje prosím nejaký album kde sa lepia tie nálepky? Mám ich už celkom dosť. Zbierajte to niekto?
Bazoš. Úplne vážne.
@terezkaarthuramax ano. Ja mam rada tie cokoladkt,tak ich kupujem. Album mi dosiel a posunula som ho kolegynu pre syna. Album je myslim za 30 obalov z tych cokolad.
@kikusahoj tak tych obalov mam uz celkom dost. Ja vymyslam myslienky co.sa od zvierat ucime, co by sme mali robit aj my ludia. Napriklad surikaty ked učia mlade lovit,sa casto vzdavaju lepsej koristi v prospech tych mláďat. Hoci sa ten den nenajedia a ak hrozi mebezpecenstvo uistia sa ci su mlade v potiadku a v bezpeci. No a takto by sa mali spravat aj rodicia k detom.. ja ten obrazok nalepim na papier, dam.tu myslienku a niekomu podarujem
@kikusahoj a kam.ich mam poslat?
Fajn zmazali mi odpoveď lebo som ti napísala jeden známy bazár na V kde som.ho ja zohnala 🤦
@veronika2316 vies mi ten link.prosin poslat do správy?
@terezkaarthuramax to nebude linkje to bazár kde ľudia dávajú nejaké veci ja som mala šťastie že zrovna tam dva také predávali pozriem sa či tam niekto predava
@rainbow1313 Ahoj, to je ten album? Je nový alebo tam máš už niečo nalepené?
@kacena2022 je úplne nový bez nálepiek
@rainbow1313 prosim cena?
@rainbow1313 A za koľko predávate?
@terezkaarthuramax
@kacena2022
Album 5,-€ + 2,20,-€ obyčajné poštovné a balné
@rainbow1313 Ďakujem,mám záujem.
Skús sa tu pozrieť, možno to ešte funguje - https://www.mccarter.sk/sutaz-kras-animal-kingdom/