Dievcata, mate nejake dobre tipy, co tvorit s detickami s vianocnou, zimnou tematikou? Ako si zdobite izby a co vyrabate? Dakujem za tipy a inspiraciu 😉
Dnes u nas deti v jaslickach robili montaze na stol, do kvetinarskej peny zapichovali vetvicky, sviecky a sisky. Jednoduche, zabavne a neda sa na tom nic pokazit.
@kajka18 My sme s mojou trojrocnou robili takehoto tucniacika z papieroveho taniera: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn...
Ahoj mi robíme zo slaného cesta ozdoby 🙂 2hr hladkej muky 1hr. soli a pol. hr. vody a ak budes mat moc tuhe len si vlhci dlane vonu nepridavaj ak pridas viacej tak dorob mukou nie solou 🙂 používali sme vykrajovacky na vianocne pecivo 🙂
potom malujeme tempekramia zdobíme
Ja so 7 a 3 ročným vyrábame zdobené medovníky, medovníkové svietniky, vianočné pohľadnice, papierové vystrihované dekorácie na okná a ešte nás čakajú menovky na darčeky( zemiakové pečiatky).
@kajka18 u nás napr. papierové vločky na okná,papierovú reťaz na stromček,ozdoby zo slaného cesta,pohľadnice............samozrejme všetko vyzeralo primerane ich veku,ale mali neskutočnú radosť 😀 🙂