Mám 6 s 10r deti. Teraz budú prázdniny a ja fakt neviem ako ich zaujať. Čo robievate s deťmi. Naši sa nám nevenovali a na mňa to zrazu doľahlo. Potrebujem načerpať energiu. Manžel je furt v práci alebo na gauči takže od neho sa nedočkám.
ked su ná nás prázdniny, tak ideme na ,,dovolenku,, k mori trochu sa ohriat. Pre dceru dovolenka a pre mna iba pracovne prestahovanie sa na cca tyžden
Vypusti ich na ten gauč tiež. A manžel tam už toľko nebude. 🤷♀️
To je super vek, s takymi detmi sa da vselico podniknut. Hoci jednodnove vylety.
Ja by som bola vdacna, kebyze s nimi mozem byt, ale robim a su s otcom. Nemala by som ziadny problem ich zaujat - tvorive dielne, vylety do prirody, korculovanie, detske centrum, kino, vystava. Zavisi od pocasia, u nas vzdy ako N1. vylety do prirody
Nikdy som nemala problem daco vymysliet.
Aktivity indoor u nas jedine ak sa neda inak, ovela radsej outdoor. Niet nad vylet na cerstvom vzduchu, moznosti je kopec
Jedno dieťa je s mužom na lyžovačke .Druhé staršie je so mnou bol tri týždne chorý tak sme si netrúfli ho pustiť sa lyžovať, ale sľúbili sme ,že vybehneme na skalku na bežky.Kupili sme mu lebo mali ísť cez zimne prázdniny na sústredení z Džuda len sa vtedy roztopil sneh tak nešli nikde .A budú sa poflakovat aj.Nemsju sa moc veľmi kedy nudiť a nič nerobiť tak to budú robiť teraz cez prázdniny.Syn pôjde zajtra pozrieť na tréning mal ísť na súťaž teraz sobotu ,ale keďže kvôli chorobe mesiac netrénoval tak ho nepustame ešte aby sa nezranil.
Take deti sú vekovo skvelí partaci na všetko možné. Záleží od tvojho rozpočtu. My napr mame prázdniny tiež, ja rozpocet nemam veľký, ale dnes sme boli na kolobežkách - mali rôzne úlohy za indície, hádali tajničku. Zabavili sme sa perfektne a večer, keď zaspavali, pýtali sa, či ešte cez prázdniny pôjdeme. Zajtra idu do kina a ďalšie dni plánujem plaváreň, nejaky vylet do prírody v okoli. Spravíme si filmový vecer a jeden den pôjdeme na obed do restiky, chalani to majú vzdy ako zážitok 😅. A “klasika” doma, nejaka spoločenská hra, zahrajú sa sami, aj sa čosi isto ponudia 😂 základ je, čo si z toho zážitku odnesú, nie či boli na dovolenke alebo na drahom výlete. Ak máš viac možnosti, tak da sa vymysliet ozaj čokoľvek, záleží od toho, kde bývaš.
Boli sme lyžovať, na výlete, príroda. jeden deň mala celé poobedie kamarátku u nás, Kino, dnes bola ona u kamarátky a boli na ihrisku. A 2 dní u otca a týždeň za nami
A cez jarné prázdniny ideme na "dovolenku" spoznávať Slovensko, a už to vidím tam že 10 dní bude malo
Moji idú do denného tábora ,babke ,ideme lyžovať ,do múzea ,proste strašne moc aktivít teším sa
Ja by som sa tešila kebyže som na tvojom mieste 🙂 my sme mali teraz prázdniny ( západ,) a tak skvelo bolo že až mi je zle že zajtra musím do práce a mala do škôlky. Ráno sme kreslili,robili pracovné listy,potom sme sa nachystali,sadli do auta a išli sme kam sa nám zachcelo. Dali sme si po ceste obed,poobede ihrisko,stavali sme hrad z piesku,behali,santili ,smiali sa. Už sa neviem dočkať tých veľkonočných prázdnin. Ser na muža,sadnite do auta a spravte si výlet. Môj je tiež taký že čo bude dcéra na prázdniny čo s nou . No čo ?nič. Užívame si spoločné chvíle. Hoc aj varenie,upratovanie,výlety. A keď sa jemu nechcelo,nech si na tom gauce sedí ,my sme šli samé.
Zajtra idem s deťmi na obed a na nákupy. V utorok prídu 3 dcerine spolužiačky na prespavacku a vo štvrtok cestujeme na predĺžený víkend spojený s lyžovačkou.
Podla pocasia. Ak bude škaredo, pojdeme do kniznice do herne, povyberame aspon nove knihy. Chcem so starsim do kina, na korcule, muz s nim pojde na lyze, s mladsim by sme mohli na boby. Muzeum robi dake aktivity pre deti, mozno vymyslim aj daky vylet. Vcera dme boli v ba na koxmickej vystave, to bola pecka!
zajtra mame welness, vecer z neho spime u mojho brata, takze v utorok to bude nieco v jeho okoli, stredu sme doma, stvrtok davame welness na otocku, piatok mi hrozi ze mozno budem musiet robit a cez vikend zacnem chystat veci na lyziarsky ;) a tyzden v cudu 🤷🏼♀️
Nám prázdniny skončili, mala som dovolenku celý týždeň a muž tri dni.. mám rovnako staré deti, 11,9a 6r..dve noci sme boli na chate kde sa sánkovali s kamošmi od rána do večera.. keď sme sa vrátili mali jeden deň keramiku u známej, ďalší deň sme išli na výstavu HP vo Viedni, ďalší deň na ihrisko s kamarátmi a v sobotu zase do Viedne sa prejsť a skončili sme v múzeu hudby.. deti si program pochvaľovali..
My si vždy s kamarátkou dohodneme program uz pred tým ako začnú prázdniny, deti veľmi radi spolu trávia čas.. les, múzeum, vystava, ihrisko, prechádzka mestom, veľa rozprávania a učenia sa pri zazitkoch - čokoľvek sa dá vymyslieť..
odkial si? Lyze, wellness, kino, bowling, nejaka turistika, alebo vlakom do Bratislavy do muzea, lezecka stena, korculovanie.