Čo robíte s deťmi v jump aréne?

16. sep 2024

Malý tam somnou chce ísť, čo tam robíte s deťmi, normálne skáčete a bláznite sa tam s deťmi, alebo len chodíte za nimi a dávate na ne pozor. Mne sa úprimne veľmi nechce jašiť sa tam, ale neviem si ani predstaviť stáť niekde opodiaľ a len ho pozorovať, to by som mala strach.

pininka1
16. sep 2024

Nikdy s deťmi neskočeme, oni skáču, my dávame pozor

lucik194
16. sep 2024

deti tam vzdy su same, nikdy s nimi neskaceme,

barka1
16. sep 2024

Vek dieťata? Normálne ho nechaj samého. Treba tie deti nechať žiť a viesť k samostatnosti,aj v tomto smere.

nikadomi
16. sep 2024

Tusim do 7 rokov tam musi byt dieta s dospelym dozorom, nad 7 uz moze aj samo, rodic moze sediet hore v kaviarni napr.

majlo1234
16. sep 2024

Ja teda skacem tiez😂

sorciera24
16. sep 2024

niekedy skáčeme, ale vacsinou sedíme v kaviarni....deti skáču same

biba_18
16. sep 2024

a baby, dá sa tam ísť skákať aj bez dieťaťa? ☺️

sorciera24
16. sep 2024

@biba_18 samozrejme, ked si zaplatiš

biba_18
16. sep 2024

@sorciera24 lebo som už aj rozmýšľla že zobrať dieťa na skákanie 😂

ukgirls
16. sep 2024

ja mam len jednu takze vezmem este neaku kamarataku a kym oni skacu ja si pijem kavu ... s mojou chrbticou by som skocila raz a niesla by ma zachranka .. a zas niesom debil aby som este aj tam za nou behala-ale nejedna sa o mimino samozrejme .. tam je myslim pomienka dospelej osoby

kavasmliekom
16. sep 2024

S malými deťmi, kedy treba byť s nimi ešte pri každej činnosti, by som tam nešla. Nie ze by nevedeli skákať, ale ostatné deti sú ako pojašené, skáču aj na deti. Mala som tú česť, keď mi na dcéru skočil chlapec a vybil jej dych.
Čiže, treba dávať pozor. Od 10r chodila radšej s otcom, ja nechcem byť svedkom žiadneho úrazu.
Ale teda, môžeš tam kľudne skákať tiež, je to super zábava.

btus
16. sep 2024

skáčem a užívam si to 🙂