Čo obliecť 7-ročnej na klzisko?

malulienka
7. nov 2023

Ahojte
Na klzisko nechodíme, v škole budú mať kurz korčulovania.
Neviem, ako správne obliecť dieťa, aby jej nebola zima ale aby sa ani nespotila.Máme kúpené softshellove nohavice zateplené a nepremokavé.Pod to by som jej dala hrubšie legíny.Bude to stačiť ale treba otepľovačky?

kkovacovak
7. nov 2023

@malulienka a to ide kam? Veď ja mám 2 ročne dieťa a nosí von len teplejšie legíny. Predpokladám že idú do nejakej haly+budú sa hýbať. Naozaj stačí len ľahké oblečenie veď tam nie je mínus.

pribinak
7. nov 2023

Nepotrebuje oteplovacky, softshellove nohavice jej postačia, ale daj nepremokavé rukavice

kleopatra114
7. nov 2023

Stacia softshellky , nejakú funkčnú bundu , rukavice ( nie tie tenke ) a hlavne , nezabudni prilbu .

anna_anicka83
7. nov 2023

@malulienka Moja malá na klzisko športové gate tenké, termo tričko s dlhým rukávom, funkčnú bundu, lyžiarske rukavice a prilbu.

simca06022011
7. nov 2023

ako pisu.. softsehlky, bunda, rukavice stacia... my sme este davali ciapku, prilbu velmi nenosili, aj ked mali. Uz vedela korculovat vtedy. Dcera nosila rukavice aj nahradne...ponozky hrubsie. A dalsi den uvidite, podla toho kolko sa budu hybat... ci bola zima/teplo.
Moja este mala ten tyzden prezlecenie do skoly, aby cely den nebola v tych klziskovych

patulka410
7. nov 2023

@malulienka môj školkar bol tiež teraz a mali mať :otepľovaky,tričko,mikinu,zimnú bundu,teplé ponožky,tenkú čiapku a prilbu. Bola som v hale tiež a mrzla som. Tréner vravel,že pocitovo je tam mínus.

joesvk
7. nov 2023

Keď ešte nevie korčuľovať, tak by som dala kľudne
otepľováky,ale pod to nič .Kvôli tomu, že určite bude dosť padať a bude jej pri tom "mäkšie".Hore tenšiu vetrovku a pod to 2 vrstvy.A na pitie čaj do termosky.

simca06022011
7. nov 2023

@patulka410 ked stojis, ale nie ked korculujes ;)

tanyan
7. nov 2023

Naša mala lyžiarsky overal a lyžiarskej rukavice. Povinne mali aj prilby - tiež som jej dala jej lyžiarsku. Pekne som jej to nabalila do tašky na lyžiarky spolu s čajom v malej termoske. Na začiatku bola viac na zemi ako na korčuliach... 😀

tramtada31
7. nov 2023

Ja by som dala tenšie oteplovacky a tenké leginy. Videla som videa z takehoto kurzu a dcéra bola stále na zemi a suchali sa dosť po kolenach a veľa váľali po ľade. Ak ide prvýkrát, nebude cely čas stat.
A mali lyžiarske rukavice a korčuliarska prilba bola povinná.

araavdva
7. nov 2023

moja nosila pančušky a tie gumené zateplené gate z lidla keď mali ešte kurz v skolke. navrch mala tričko a bundu plus teda rukavice a prilbu a pod prilbou látkovú celenku na uši. Teraz keď ide so mnou tak má legíny na nohách a tričko a bunda hore. plus rukavice. Ale ona už korčuluje teraz perfektne takže jej zima nieje skor teplo.

slavomira236
7. nov 2023

@malulienka ked chpdil syn zo skoly v druhom museli mat oteplovaky..dcerka skolkarkavtiez oteplovaky lyziarske rukavice a tenke ciapky a prilbu..

patulka410
7. nov 2023

@simca06022011 mne je jasné,že mne bola zima preto. Ale deti sa skôr sťažovali na zimu ako teplo,keďže väčšinu času padali na ľad a viac chodili ako korčuľovali 😊 A s tými otepľovačkami sa aj mäkšie padá 😂

simca06022011
7. nov 2023

@patulka410 ano to tiez je pravda, ze kym sa ucia, menej sa hybu... ja si pamatam, ze my sme uz potom iba v trickach a rifliach na stadion chodili :D