Ahojte
Na klzisko nechodíme, v škole budú mať kurz korčulovania.
Neviem, ako správne obliecť dieťa, aby jej nebola zima ale aby sa ani nespotila.Máme kúpené softshellove nohavice zateplené a nepremokavé.Pod to by som jej dala hrubšie legíny.Bude to stačiť ale treba otepľovačky?
Nepotrebuje oteplovacky, softshellove nohavice jej postačia, ale daj nepremokavé rukavice
Stacia softshellky , nejakú funkčnú bundu , rukavice ( nie tie tenke ) a hlavne , nezabudni prilbu .
@malulienka Moja malá na klzisko športové gate tenké, termo tričko s dlhým rukávom, funkčnú bundu, lyžiarske rukavice a prilbu.
ako pisu.. softsehlky, bunda, rukavice stacia... my sme este davali ciapku, prilbu velmi nenosili, aj ked mali. Uz vedela korculovat vtedy. Dcera nosila rukavice aj nahradne...ponozky hrubsie. A dalsi den uvidite, podla toho kolko sa budu hybat... ci bola zima/teplo.
Moja este mala ten tyzden prezlecenie do skoly, aby cely den nebola v tych klziskovych
@malulienka môj školkar bol tiež teraz a mali mať :otepľovaky,tričko,mikinu,zimnú bundu,teplé ponožky,tenkú čiapku a prilbu. Bola som v hale tiež a mrzla som. Tréner vravel,že pocitovo je tam mínus.
Keď ešte nevie korčuľovať, tak by som dala kľudne
otepľováky,ale pod to nič .Kvôli tomu, že určite bude dosť padať a bude jej pri tom "mäkšie".Hore tenšiu vetrovku a pod to 2 vrstvy.A na pitie čaj do termosky.
@patulka410 ked stojis, ale nie ked korculujes ;)
Naša mala lyžiarsky overal a lyžiarskej rukavice. Povinne mali aj prilby - tiež som jej dala jej lyžiarsku. Pekne som jej to nabalila do tašky na lyžiarky spolu s čajom v malej termoske. Na začiatku bola viac na zemi ako na korčuliach... 😀
Ja by som dala tenšie oteplovacky a tenké leginy. Videla som videa z takehoto kurzu a dcéra bola stále na zemi a suchali sa dosť po kolenach a veľa váľali po ľade. Ak ide prvýkrát, nebude cely čas stat.
A mali lyžiarske rukavice a korčuliarska prilba bola povinná.
moja nosila pančušky a tie gumené zateplené gate z lidla keď mali ešte kurz v skolke. navrch mala tričko a bundu plus teda rukavice a prilbu a pod prilbou látkovú celenku na uši. Teraz keď ide so mnou tak má legíny na nohách a tričko a bunda hore. plus rukavice. Ale ona už korčuluje teraz perfektne takže jej zima nieje skor teplo.
@malulienka ked chpdil syn zo skoly v druhom museli mat oteplovaky..dcerka skolkarkavtiez oteplovaky lyziarske rukavice a tenke ciapky a prilbu..
@simca06022011 mne je jasné,že mne bola zima preto. Ale deti sa skôr sťažovali na zimu ako teplo,keďže väčšinu času padali na ľad a viac chodili ako korčuľovali 😊 A s tými otepľovačkami sa aj mäkšie padá 😂
@patulka410 ano to tiez je pravda, ze kym sa ucia, menej sa hybu... ja si pamatam, ze my sme uz potom iba v trickach a rifliach na stadion chodili :D
@malulienka a to ide kam? Veď ja mám 2 ročne dieťa a nosí von len teplejšie legíny. Predpokladám že idú do nejakej haly+budú sa hýbať. Naozaj stačí len ľahké oblečenie veď tam nie je mínus.