Čo hovoríte na plávanie bábätiek v zime?

terezkazv
21. dec 2012

Ahojte 🙂 tak jsem rozmýšlela co nedělit svému 7 měsíčnímu synovi na Ježíška a napadlo jako jeden z dárečků kurz plavání . Našla jsem výhodnou ponuku na kurz Húsatka v BB. Znáte to tam někdo ? Ještě jsme v plavání s malým nebyli, ale miluje vodu, tak mi to přišlo jako dobrý nápad jak zabivit sebe i malého. Je to moje první miminko, tak nevím či je to vhodné takto na zimu ? Co si myslíte vy ?

leam
21. dec 2012

@terezkazv My sme plávali s obidvoma od pol roka aj v zime a v pohode. Len ideálne je aj pokračovať ďalej. Moja 4 ročná už vie teraz perfektne sama plávať. 🙂

alena16
21. dec 2012

@terezkazv My sme chodili od 4 mesiacov celu zimu a uplne v pohode. Po plavani ho poriadne vysusis, zababusis a hned do auta. Neochorel ani raz. 😉

katy1979
21. dec 2012

Kludne chodte v zime plavat. Kym sa po plavani vysusite pohrate popr. napapate prejde aj pol hodina. Plus deti chodia po plavani do sauny.

angua27
21. dec 2012

tiež sme chodili od pol roka a začínali sme v marci. ani raz neochorel, vodu si užíval. a ako píše @katy1979, po kúpaní idú deti väčšinou ešte do sauny, napapajú sa, kým sa oblečieš Ty a aj malého, tiež prejde nejaký čas. skôr ako pol hodinu po vylezení z vody určite nepôjdete von. 😉
bohužiaľ s konkrétnym kurzom Ti neporadím.

tinka9000
21. dec 2012

ahoj, my sme začali od pol roka teraz v novembri, chodíme ale do žabky v BB, a pre mňa bolo rozhodujúce to, že v žabke je slaná voda, ktorá prospieva detičkám, neštípu ich očká lebo koncentrácia je nižšia ako ľudská slza, plus tam je detská sauna. Toto bolo pre mňa dôležité. Presne ako píšu baby, po plávaní a saune sa osušíme, oblečieme, kým sa napapáme, prejde aj polhodina a my sme potom ešte aj hodinu von🙂 Myslím že nápad je to skvelý, voda a sauna je ohromná na imunitu aj rozvoj motoriky u detí a ja som veľmi spokojná.