Ahojte,
ake piano (by) ste kupovali radsej - cierne alebo biele? Mame v obyvacke bielu-sedu-modru. Cierna je akurat tak TV, ale piano by bolo pri nej. Predavajuci hovori, ze cierna je univerzalnejsia, on by kupil cierne. Riesili (by) ste piano podla nabytku alebo praveze vobec nie? Nevieme sa rozhodnut, obe farby sa nam pavia. Mozno budete mat aj nejake prakticke postrehy. Dakujem pekne
Za mna biele, milujem bielu farbu a biele piano je za mna viac elegantne ✔️ Ale to je môj názor
Biele, má švagriná a je super. A ladila by som aj k nábytku.
Dala by som biele 😍
My mame prave radi bielu farbu, ale presne aj to, co pise prva maminka, nam napadlo
Ja by som do bielo-modro-sivej ďalšiu farbu už nedala (telka je iná vec). My mame biele digitálne piano. Myslím si, že aj prach na ňom menej vidno, ako na čiernom nábytku.
Biele.
Biele
no tak neviem ci si tu vyberies (resp. podla tychto nazorov roznych). Ja som za cierne. V kazdom pripade u nas :D A nie neriesila by som farbu nabytku.
bielu,na ciernej vidno kazdy flak a prach.Aj k farbam bude lepsie ladit biele si myslim.
Klavir nie je kus nabytku.v prvom rade si pozri kvalitu,mechaniku,zaruky,zvukovu dosku,material...hm?
Ak mas vybraty konkretny model a maju ho v roznych farbach,ok.
Ak hladas najprv farbu a podla toho vyberies model ,cele zle!
@osky samozrejme, ze to je uz posledny parameter, ktory riesime...mame vybrany model a maju ho v 3 farbach....keby nebolo na vyber, tak to vnimam inak...kedze je na vyber a nie je to mala investicia, teda aspon pre nas, tak je aj ta farba dolezita
Tak potom super.
To ma len tak napadlo.mnoho ludi to totiz tak kupuje🙃
Jednoznacne biele.
V tej kombinacii co vravis,by cierne bolo ako päst na oko.
A biele je velmi elegantne.
Biele podla mna vyzera tak echt luxusne. Tam by som sa bala, ze ked mu urobis odreninu alebo skrabnutie, uz to tam bude svietit. My mame cierne, pekne leskle, elegantne. Nemam pocit, ze by bolo nejak extra smuhave. Toho by som sa nebala. Samozrejme mastne packy vidno. Ale je kopa dobrych lestiacich peostriedkov na drevo.
Ciernu, biele by velmi pri takych farbach splyvalo a cierne bude krasny vyrazny prvok celej miestnosti