ahojte, su tu maminky, ktorych haranti chodia na hokej? 😉
ahoj, moj ma 5,5,
odkedy hrate? a kolko krat do tyzdna.? neunavuje ho to moc?
podla mna je to dost drsny sport, ani som moc nechcela... ale tak stale lepsie ako motocross, to som bola rada, ze som to ukecala na neskor... 😀
ahojky @tilly hráme len 4 mesiace , 3 krát do týždňa , Str- So- Ne
Môj malý je taký duracelko on nemá nikdy dosť . Dokonca tú stredu má plavanie
od 17. 00 do 18 .00 a o 18.30 už korčuluje do 19,30. 😝
Tak to Ti verím ten motocross 😀
Je to drsný šport ale krpec sa vždy teší .
A odkedy hráte ? ako tiež ako často? a kde hráte?
Ja mám kmotru zo Šamorína. 🙂
@sonula44 my mame tu pri samorine v hamuliakove novu treningovu halu... hrame len od noveho roka, ale od septembra chodil do pripravky, kde sa ucil spravnu techniku korculovania, lebo aj ked pred tym dobre korculoval, tak sa musel v technike zdokonalit... aj na otvoreni haly vystupoval a boli aj na markize v sportovych spravach 😀
aj moj sa vzdy strasne tesi, najvacsi trest by bol, zakazat mu trening... 😀
tiez hrame tri krat do tyzdna, ut, st, so
Aj u Nás je to trest , 😀
Náš stál prvý krát na korčuliach v sept. a už trénuje 😀
fakt tak rychlo 😀 domco korculuje uz vyse roka...
No vcelku som aj Ja ešte v šoku . ale teší ma šikovnosť ,
Len on je samostatná jednotka nepočuva nikoho je v skupine najmladší a
tak si robí čo chce 😀 A Tato vyskakuje z kožucha 😀 😀 😀
@tilly No má tam kamoša Olivera ktorý má 5 r a to je ten istý prípad že tiež neposlúcha, tak sú tam
dve samostatné jednotky . Trenér ich volá neriadené strely 😀
On je od malinka taký duracelko tak sme boli donútený dať ho niekde na šport .
plávať chodia obaja od 2 mes. a teraz s trenérom od 3 r
A teraz sme pridali aj hokej a mala chodi tiež korčulovať chcela chodiť na kraso
ale nemá rytmus tak ju tam moc nechcem dať aby nebola potom sklamaná .
A ako ste to riešili s výstrojom ? Dostal od klubu alebo ste kupovali ?
@tilly u nás klub požičiava komplet výstroj ale na maleho toho moc nemali kedže ma
len 4,5 r aj ked na svoj vek je dost velký.
dostali sme vestu ,rukavice, holenky , a tašku velkúú na veci všetko bolo nové Nike bauer
, štucne , ribaná, sme dostali od kamaráta, ostatné sme kupovali nové kedže sa nám nedarilo nájť na nete
také velkosti v bazári . A platila som za požičanie 20€
Dnes majú tréning tak sa teššííí a mm sa mu vyhráža že ak nebude poslúchať tak ho vezme domov odtial
ON samozrejme naslubuje hory -doly aj tak vie že ked bude už na lade tatino za nim nepôjde 😀 😀
a trenér to berie v pohode ten neriadené strely nerieši 🙂
To je super že to máte novučké a kolko detí naraz trénuje?
super, ze ste vsetko dostali...
dominik tiez dnes, ze ideme uz na hokej 😀 tak bol sklamany, ze az v utorok, ale boli sme bicyklovat, tak sa trosku vystavil, ale len trosku, pritom 8 km tam a 8 spat...
@tilly Tak to je dobrýýý ked to zvládol . 🙂
Dnes išiel výnimočne na tréning len ocinom , najskôr mu dal naopak lakťačky ,potom volal mm že tréning neni
tak som to mrkla doma na nete či tam neni zmena (ale ráno tam bol napísaný) ale pre istotu
no samozrejme on pozeral rozpis vedlajšiu plochu a ešte nechal doma čaj no čo k tomu dodať 😀 😀
To poznám ked si myslíme že sme ich vyšťavili tak chytia druhý dych a idú dalej 😝
Nám sa to občas mení pre zápasy tak naši majú aj zajtra tréning, 🙂
Aj Ja chodim hoci nekorčulujem mm áno ale nie vždy len ked môže z práce .
Len malá je chorá prvý krát má teplotu 39.6 tak som sňou doma ☹
Jeeej 🙂 aj takato temicka je tu 🙂
aj nas hra hokej ma 6,5 😉
@kasami ja umieram strachom aj pri hokeji 😀
hej, chodime do hamikova, mame to blizko... v avione je to sranda, vzdy ti mali chlapci s velkymi taskami a maminami chodia cez avion, take je to zlate... 😀 oni su ti chalani taki pysni... aj domco si vzdy hokejku musi niest sam 😀 ja tasku a on hokejku
@tilly no tak ten moj machruje teraz pred spoluziakmi na kurze korculovania a vyzbrojou ... ale veci si teda sam nenosi 😠
ale je pravda, ze niektore deti uz vedia hrat "telom" a je to dost nebezpecne
a v Hamikove ako ? ste spokojni ? akurat sme sa dnes s mm o tom bavili ... rozmyslal, ze by ho tam dal namiesto Avionu
Ahojky @tilly ja mám doma tiež malého hokejistu ma 4,5 roka .