Chodí niekto na baby plávanie v Prešove?

sass158
27. jan 2012

Malá bude mať 6 mes. a chcela by som začať chodiť s ňou na baby plávanie... Je tu niekto z PO kto chodí ? 🙂 🙂 🙂

mrnousjana
12. feb 2012

neviem či ešte pre teba aktuálne, ale ja som chodila s malou tiež od 6 mes. na budovateľskú. Boli sme na 2 kurzoch bolo fajn boli sme medzi seberovnými a čapkali sa vo vodičke, ale neviem či by som s druhým šla tak skoro ešte raz vieš mali sme potom problém pri umývaní vláskov, aj ked sme kurz končili tak že vedela sa pekne ponoriť a zadržať dych. Doma pri kupkaní normálne potoky sĺz že nechce umývať tváričku ani vlásky to bolo ale plaču, ale už sme si to odtrpeli preplakali a už je lepšie ale stále nemá dobrý pocit z toho ked jej idem povedať že ideme umývať vlásky, vieš na kurze ju naučili vždy ked ide na tvár a vlásky voda musí zardžať dych. Aj s inými mamičkami s kurzu sme sa zhodli že ich deti takto zvláštne reagujú a tiež hovorili, že pri starších deťoch(s ktorými na kurz nechodili) také niečo nepoznali tak neviem skús a uvidíš

diana008
11. máj 2012

@sass158
ahoj, vela mojich kamosiek pláve v KID FIT-e a su veľmi spokojné. Dokonca mám jednu kámošku z Popradu a z Košíc a dochádzajú až do PO, lebo že sa to nedá porovnať s iným plávaním. Tak neviem no, ked sa malé narodí a budeme chodiť, tak budem vedieť zhodnotiť.

katulik11
21. máj 2012

ahoj,moje tri kamosky absolvovali plavanie a vsetky tri maju chore deticky...problem s oblickami...ukaze sa to az neskor..tak neviem,ci by som absolvovala plavanie...blba zhoda nahod???alebo???.....

ejasmeja
17. sep 2012

@sass158
@mrnousjana
@diana008
@katulik11
ahojte, ja na plavanie chodím s drobcom od 3 mesiacov až doteraz a nikdy nemal žiadné problémy. ani s umývaním vláskov 🙂 a ani s obličkami. chodíme do Kidfitu na Budovateľskú. tam je teplučká voda a deti si to vychutnávajú. moj Branko sa stále teší na kamarátov a na plávanie, hračky aj na "tetu Evu" 🙂 Kôli mojím zdravotným problémom (nijako nesúvisiacím s plávaním) sme si museli aj dosť hodín nahrádzať s inými skupinami a ani v našej ani v inej skupine som nepočula, že by sa mamičky na niečo sťažovali. my osobne máme len pozitívne skúsenosti s týmto plávaním.

Počula som však o jednej pani, ktorá pláva s deťmi na Delfíniku. Ona vraj ani nie je odborníčka na takéto plávanie, robí to iba tak... No a na Delfíniku je pre maličké deti do 3 rokov ozaj dosť studená voda. tam by som s takým malým dieťaťom nešla. až po otužovaní od 3 rokov a určite plávať odporúčam len s odborníkmi.

@katulik11 kam chodili plávať tie tvoje kámošky, čo im deti ochoreli? nie náhodou na ten Delfínik? a koľko mali rôčkov?

Dievčatá, do studenej vody s malými deťmi nie, ale na Budovateľskú možem odporúčať, tam je voda teplá 😉

ejasmeja
17. sep 2012

akurát jediný problém, ktorý na Budovateľskej je - je s parkovaním. Susedie si tam dali rampu a do dvora k budove nezaparkujete. Ale dá sa parkovať pred areálom a o vstupoch cez bránky vás informujú v Kidfite 😉

sara2515
18. nov 2012

My sme chodili plavat do kid fitu od 6.mes a mozem odporucit,velmi dobra vec pre deticky.....moja mala vie krasne reagovat na vodu,pri kazdodennom kupani,alebo sprchovani jej pustim na hlavicku .... a ziaden problem sme nemali,ani chora vobec neobola! A najdolezitejsie je, ze to velmi pomaha na posilnenie svalstva... aj detska lekarka si vsimla ze odkedy plaveme tak velmi rychle napreduje pohybovo,nie zeby mala predtym nejaky problem...a aj basnicky a pesnicky si zapamatala....no proste super,zaciatkom leta pokracujeme v dalsom kurze 🙂

kamilkka
27. jan 2013

ahojte, chcem sa spýtať, čo myslíte, od akého veku je dobré chodiť plávať... od 6 mesiacov? alebo mam ešte počkať na neskor?

diana008
29. jan 2013

@kamilkka no odporucaju od 6 mesiacov v bazene alebo tesne pred dovrsenim 6 mesiaca, dovtedy viem ze len plavania vo vani. Dieta potrebuje do 6 mesiacov teplejsiu vodicku a hlavne ziadne skupinove plavania. Cudujem sa mamickam, ktore idu so 4-5 mes detmi na verejne bazeny, kde neviete aka je voda a hlavne dieta potrebuje aspon na zaciatku svoj rezim, klud, ziadne masove aktivity.

lilianka47
28. jan 2016

ahojte, je to tu uz stare ale nechapem take veci ako chore oblicky, ze dieta nechce si umvat vlasky no blud blud...no comment ..my chodime od pol roka do KID FIT a som veeeelmi spokojna, je tam cisto, vzdy vsetko zorganizovane no proste nemam slov...moj maly mal problem so svalstvom a vsetko sa krasne napravilo, krasne sa ponara nadherne sa vie nadychnut no ja neviem co tu moze dakomu vadit a ak je niekto chory tak asi si zle obliekol dieta a po dalsie treba vydrzat a nie ist na jeden alebo 2 kurzy a tak nadavat dieta si ani nestihne zvyknut a uz tam nechodi...tak isto ak ma moj sopliky co bezne maval pri zuboch, hned po hodine na druhy den sa mu upravili no ja neviem len same dobre veci..

jedine minus je parkovanie to je pravda ale da sa to ak clovek chce

majolenka123
11. mar 2016

Ahojte, je tu niekto, kto chodí plávať teraz v tomto čase s drobcom do kidfitu?

wewe8584
22. apr 2016

@majolenka123 ahoj, my práve zvazujeme, že sa prihlasime.

majolenka123
22. apr 2016

@wewe8584 Ja už chodím, vlastne bola som druhý krát a musím povedať, že super. Malému sa to veľmi páči, pani inštruktorka je veľmi milá, má to hlavu a pätu....som veľmi spokojná...aj keď je to naraz viac peňazí, som nadmieru spokojná:D Vrelo všetkým odporúčam:D:D:D

iveta143
18. máj 2016

ahoj,moja 22 mesacna dcerka dava pri chodeni nozky , teda chodidla smerom do vnutra tak aj ja zvazujem ze pojdem s dcerkou...taky napad mi vnukla sestricka na rehabilitacii, ze jej to moze pomoct...lebo ma slabe brusne svalstvo, tak preto tie nozicky tak dava...lenze neviem ako vyriesim to, ze dcerka sa v poslednej dobe nechce kupat ani vo vani 🙂 nieto este v bazene...ale zaujima ma, ci do toho bazena idu s detmi aj mamicky,alebo len s instruktormi...?

majolenka123
19. máj 2016

@iveta143 ahoj, do bazénu ide matka alebo otec s bábätkom a je tam jedna inštruktorka. V bazéne je nás len 5 mamičiek s deťmi, ja za seba vrelo plávanie odporúčam....

pinkneve
30. júl 2016

ahojte kočky a ako je to s plavanim v KID FITE pre deti od 4 rokov? deti su len s instruktormi alebo aj s rodicom vo vode...chcela by som prihlasit 4 rocnu dcerku ale mame mladsie dieta a musela by som sa venovat jemu 😒

wewe8584
30. júl 2016

Ja som to isté riesila. Deti od 4 rokov chodia plávať na Delnu a sú v sprievode inštruktora.

jana86
12. okt 2016

@pinkneve
@wewe8584 baba chodia vase deti plavat na delnu? Tiez rozmyslam,ze by som svoju prihlasila..

biba237
3. jan 2017

My sme chodili od 6 mes 1 kurz. Potom sa mi nechcelo cestovat tolko ale kurz bol super. Maly ma 15 mesiacov a teraz ho bez revu neviem okupat. Moze to mat suvis a nemusi....😕

espritka29
9. jún 2017

Neplanuje niekto plavanie s babatkom mladsim ako 6 mesiacov? Maly ma zajtra 2 mesiace a rada by som s nim skusila plavanie pre babatka do 6.mesiacov. Alebo ma niekto skusenosti, ako to prebieha s takym malym drobcekom? Plave sa s rodicmi alebo je to vo vani s lektorkou? Dakujem.

lubkovalucinka
2. júl 2017

Ahojte baby.otázka trochu dosť od veci.keď platíte za kurzy plávania príp.permanentky,dostávate nejaký doklad o platbe,príp.info do kedy to treba minúť.vdaka