Baby, co vás prvé napadne, ked sa povie, ze chlapec chodí na balet?
Okrem Labutieho jazera nič.Práca ako práca.
uzasny mlady jemny muz, ktory si ide za svojim snom
Že to je drina je húževnatý a budú ho bolieť kĺby🙂
Že má talent, veľkú sebadisciplínu, cieľavedomosť, usilovnosť, silu, odhodlanie,neuveriteľné pohybové schopnosti 🙂 a drina, drina, drina
Nurejev … pan baletak
Že ťa ten chlapec asi nenapadne. Inak mi nič nenapadne.
A ešte Jean Claude van Damme
@thereisabear suuuuhlas! 👍 Je veeeela ludi, ktori to nerozlisuju! 🤔🫣 Co vam napadne, ked….. 😁
@thereisabear
@inom75
... keď myšlienky útočia. 😝
Radšej na balet ako na box.
Napadne mi: Vlastimil Harapes, vymakaný Rudolf Nurejev a že chlapec musí mať talent na pohyb a kondičku.
Ze aj ja by som chcela tak vychovat syna ;) Aby si isiel za svojim snom, bez toho, aby sa bal predsudkov okolia.
Prepokladam, ze vela ZLOvakov by si pomyslelo, ze muz je asi gej alebo ,,zženštilý", ked chodi na balet, ostane na materskej, rad vari. Poriadni chlapi podla nich predsa preferuju bojove sporty, auta, ovladac od telky v jednej ruke a v druhej pivo.
Napadne mi, ze super, robi nieco co ho bavi
Že je makač 💪
Gay
Billy Elliot x
Napadne mi ze je skvele aku bude mat vymakanu postavu, ze je to krasne umenie a ze sa stretne s milion predsudkami ze je gay, zzenstily, ze to je na chlapca hanba a pod. 😟
Ďakujem vám za odpovede a ešte by som mala na vás veeeeelku prosbu, položili by ste túto otázku aj vašim mužom?
Mne napadlo, ze bude mat vymakanu postavu. Moj muz: no ked ho to bavi 🤷♀️
ale viem si predstavit, se svagor by to nerozdychal, tam je to konzervativnejsie trosku 😁
Sedím vedla muža a pýtam sa ho….nechápe čo vlastne rieisis?
Potom dodal že drina a litre potu
na balet chodil aj Jean Claude van Damme...
Vobec nic mi pri tom nenapadne. Normalka.
Môj muž povedal, že keď chodí na balet, tak je baleťák. 😀A Bodka. A ešte, že aj Jean Claude van Damme trénoval balet a bol perfektný kickboxer👍
ahoj, môj syn síce nechodí na balet ale na spoločenské tance, no zo začiatku aj on mával od ľudí reakcie, že "asi bude teplý.." atď., ani v škole sa k tomu veľmi nepriznával, svokor to dlhšie nevedel pochopiť, no keď raz bol pozrieť na súťaži a videl, aká je to ozaj drina a makačka, že koľko disciplíny k tomu treba, aké svaly sa mu z toho robia, začal mu veľmi fandiť a podporovať ho. Tanečníci chlapci na súťaže bežne používajú mejkap na tvár, oblečenie je obtiahnuté, napriek tomu je radosť sa na nich pozerať a vyzerajú sexi. Akýkoľvek šport je pre dieťa výborný a ak by to chlapec mal vzdať iba preto, že podľa niekoho to je zženštené, bola by to škoda. Keď ho to baví a teší sa na tréningy, ja by som ho podporila.
aj Mário Radačovský je bývalý tanečník, dnes je už choreograf
Časť Simpsonovcov,kde bol Bart baletakom. A potom Barysnikov. Ale ak čakáš niečo hanlivé,taká nie,nič.
Napadne mi že je to super ☺️🥹
Že mu závidím ako aj každej baletke , že má úžasne silné telo