neviete poradit ake su ceny kurzov plavania pre babatka?ake s nimi mate skusenosti?
@karmelka77 no sa mi zda,ze len tak niekto si to potom nemoze dovolit
@kukujka jasne ze nie, nie je to lahke mesacne tolko penazi davat...
@karmelka77 ty s drobcom chodievas?
@kukujka chodila som 4 mesiace, ale chystam sa este ale inde..
@karmelka77 paci sa malemu vo vode?kedy ste boli prvy krat?
@kukujka a este ako, doma len zapneme vodu vo vani a uz ho nevieme udrzat.)) strasne ma rad vodu...zacali sme ked mal 6 mesiacov🙂
my chodime, platime 8,33 za hodinu
@karmelka77 ja este babo nemam bude az v juni len zatial rozratavam financie ale tiez by som to rada skusila
@kukujka nazory su rozne, su baby ktore idu na plavaren a riesia to tak, ale stoji za to si aspon par mesiacov zaplatit a naucit sa co s nimi a potom mozes chodit aj sama, uz budes vediet aspon zaklady, lebo zas plavat sa nenaucia a chodit a platit to dva roky a viac ide straaasne do penazi...ale je to naozaj velmi dobre pre motoricky vyvoj, imunitu, je v kontakte s inymi detmi...odporucam...
@karmelka77 no hlavne to,ze je tam viac deticiek,no myslim,ze sama by som asi nesla asi by som sa bala
Prave zajtra zaciname - 150 euro 10 hodin v BA. Hodina trva 45 min
@kukujka ale nebala neboj, to si zvyknes...ked budes po par kurzoch vediet ako na to urcite pojdes aj mimo sama...
@mircalla kde?? ja som chodila na 20 minutove hodiny:(((
ahojte, my plávame v hlohovci, cena za 8hodín je 98eur, 30min. v bazéne a 5 - 15min. sauna, a je to super 😉
@karmelka77 snop
uvidim ake to bude....zajtra ideme prvy raz ehm
my v pezinku platime 110 eur. s malym som chodila 2 kurzy, neviete od kolko mesiacov moze ist babo do "verejneho bazena". maly ma 7,5 mesiaca.
ano a myslim,ze sme si cez pokec chvilku pisali
cca od 120 - 150 EUR za 8 hodin 🙂))