Ahojte. Uvazujem nad kurzom Helen Doron pre moje deti (4r a 6r). Hladam ale nikde som nenasla cennik kolko ktory kurz stoji? Neviete poradit? Viem ze je ukazkova hodina zdarma, ale kolko sa priblizne plati mesacne za tieto kurzy? Dakujem
@delka86 kamoskina dcera chodila zrusili to ..vraj to nestalo za tie prachy
Platim 39 e na mesiac
@delka86 ja som do Helen doron chodila 8 rokov skončila som 2015 a viem že od 2012 do 2015 sa platilo 800 eur za rok asi museli riadne ceny zmeniť
@barbora19911 to pre kolko deti? A v akom meste? Lebo syn chodi na helen doron od roku 2018, od 3 rokov syncekovych a vzdy platime 39 e az doteraz
@slavomira236 moja skusenost je ina, syn chodi uz 6 rok, od 3 rokov, do skoly nastupil s perfektnym zakladom z angliny, dodnes je najlepsi z triedy a ucitelka vravi ze vidno, ze je inde ako spoluziaci, dcera chodi rok, teraz ma 4 a slovnu zasobu ma lepsiu ako ja😂 za mna sa oplati, asi zalezi aj od ucitelky
@bielavila len pre jednu osobu a v Poprade som chodila ...nechápem že 39 eur 😅 ...pamätám si ešte že so mnou chodili hlavne decká z bohatých rodín a aj sa o Tom vždy hovorilo že si to máme veľmi vážiť pretože to stojí veľmi veľa a málo detí má takúto vymozenost a celkovo helen doron bola v tedy veľmi prestížna škola aj čo sa tyka učenia ako keby montessori prístup ...
@bielavila ale u nás to potom zobrala teda kupila iná pani lebo tá pôvodná sa odsťahovala do Bratislavy ..od vtedy neviem o tom nič ...ale že vraj to išlo dole vodou čo som počula ..
@barbora19911 ano stale je to ten hravy pristup, ucenie cez hru , decka to maju velmi radi, no riadnu supu ste platili, ja som tiez z vychodu
@barbora19911 to je skoda, asi to pokaslala ucitelka, my mame chvalabohu super
@delka86 rataj cca 500€