Bicyklovanie s 3-ročným

liliana8
12. mar 2023

Ahojte,chcela by som zacat bicyklovat po rovine s mojim 3 rocnym synom.Kedze este sam bicyklovat nevie, aku sedacku na bicykel odporucate pre 3 rocne dieta (100cm,16kg)?🙂

zorkahorka
12. mar 2023

Kolko z bicyklovania zvladne? Zvlada pomocné kolieska? Od nich je uz kusok k bicyklovaniu.
Nechap to zle, mozno tak rozmyslam, lebo nasho syna sme vozili na nosici do max 2 rokov a 3rocne mi pride... do nosica strasne velke

elis248
12. mar 2023

To bude asi záležať od nosnosti sedačky. Mám doma 3 ročného, ale do sedačky na bicykel by som ho už nedávala. Tiež sa ešte nevie bicyklovať. Ale ešte mám aj 1ročného, tak som 2mesiace dozadu kúpila vozík za bicykel pre 2 a môžem ísť s nimi aj ďalej. Tak uvidím aké to bude. Už čakám na teplejšie počasie, aby som s nimi mohla chodiť.

11mirka22
12. mar 2023

@liliana8 päťročnú som v lete vozila, mám zadnú sedačku, má nosnosť do 22 kg. V čase núdze ešte aj toto leto využijem..

gabika128
12. mar 2023

@liliana8 my máme thule, nosnosť 22kg. Viezli zme ho ešte v nej teraz na Silvestra, to už mal 3 a trištvrte. Už bol v nej celkom smiešny, dokonca aj sám už bicykluje od 3 rokov, ale išli sme trasu s terénom, nevhodnú preňho ešte vtedy. Ide mať 4 a kúpili sme teraz tyč dozadu, aby sme ho mohli občas ťahať.

carina_82
12. mar 2023

Odporúčam SHOTGUN sedačku, my sme ju využívali od 3-5 rokov aj do ťažkého terénu a na dlhšie trasy, vyzerá nezvyčajne ale nezavadzia pri riadení bicykla a deti si jazdu užívali.

lylyjana
12. mar 2023

@liliana8 a nemoze ist na odrazadle vedla teba? mojho 2.5r by porazilo, kebyze ma cely cas sediet.

zuzinka888
12. mar 2023

Nebolo by riesenim dat namontovat tyc za bicykel a maleho pripojit? Ked podrastie a nauci sa - uz mozno toto leto - potom tyc odmontujete.

gabsisi
12. mar 2023

@liliana8 ja mám Thule...do 25 kg. Ale už sa bicykluje sám. Vlani som ho na nej vozila a mal miery ako tvoj. Evidentne mu bola veľmi pohodlná🙂

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
galganka
27. aug 2023

My máme Hamax Siesta Premium. A buď ja, alebo tata nesieme aj odrážadlo, koľko vládze, toľko ide a zvyšok sa vezie.