Baby zacali ste niektora chodit s detmi plavat takto neskor? Ja som bola s malou 2x ale to bol zo 45 minut 30 minut len plac a to ma odradza dalej. Ci vydrzat?
@mikaelka1 My sme zacali ked mal syn skoro 3 roky. Ale on mal vzdy velmi rad vodu... vanicka alebo bazenik na zahrade to bolo jeho, takze velky bazen bol absolutny hit.
@mikaelka1 my sme začali keď mak rok a pól, najskôr sa mu páčilo,potom po dlhšej prestavke pár hodín preplakal, ale vždy robil, čo bolo treba. Keď povedali pod vodu, tak sa nadychol, zatvoril oči a plával. Keď vyšiel z vody zas plakal. Ale nebol to plač, že sa mu to nepáči. Len taký trucovité. Lektorka povedala, že ak ja mám trpezlivosť, tak že jej to nevadí, aj keď niektorým mamičkám možno aj hej. U týchto starších deti, že je problém začať, lebo už majú vlastne názory. Ja by som vydržala. Môjho to prešlo a znovu sa tam teší. U nás fungovalo, že vždy som mu povedala, že nech si oddýchne, tak zložil hlávku na plece, kým bol náradie v skoku, alebo keď chcel plakat, tak sme tlieskali iným detickam, že ako pekne skočili do vody, nejak ho odpútať od toho, že chce plakat. Dnes napr. Chcel ísť hneď preč, tak mu hovorím, už len 28 min a ideme a takto sme odpočítavali vždy, keď ukázal na sprchy 😃
@mikaelka1 ak by syn plakal nechodila by som. Nebola studena voda? Nejaka osoba vedla ktorej by sa bala?