Baby balance verzus Play wisely

26. sep 2023

Mamky ktoré máte osobnú skúsenosť, čo je lepšie?
Baby balance alebo Play wisely?

Dakujem

sasalu1
26. sep 2023

My sme navstevovali obidve. Baby balance bol dobry na socializaciu, zahrali sa kolo, kolo atd. Play wisely skor na take sustredenie a ucenie, viac bol pod dohladom lektorky a tu cinnost, ktoru mu dala aj vykonal. Ktore je lepsie sa vsak neda povedat, moje dieta bavili obe kurzy.

tl999
26. sep 2024

@sasalu1 ahoj, cenovo ktory bol drahsi? Všimla si pokroky po obidvoch kurzoch?

sasalu1
30. sep 2024

@tl999 cenovo bolo drahsie mudre hranie, ale tam su na hodine max.2 deti, podla toho aky balik zaplatis. Co sa tyka pokrokov, neviem. Ja nelutujem, ze tam chodil, socializoval sa, vnimal lektora ako autoritu (podla mna aj vdaka tomu nemal velky problem s adaptaciou v skolke). Ale vyslovene teraz povedat, ze urobil take a take pokroky neviem, je to obdobie, ked tie pokroky su neustale a tazko sa to prisudzuje niecomu konkretnemu.

vikive
16. okt 2024

Moja dcéra(16m) absolvovala obidve. Ma viac aktivít tak sme to vedeli porovnať. Avšak potom môže mať clovek väčšie očakávania alebo byt sklamaný.
Play Wiisely- za mňa najlepšie čo sme zatiaľ vyskúšali, intenzivna pol hodina, zameraná vždy na niečo iné, lektorka perfektná, všetko vysvetli aj opravi a dcérke sadla. Pokroky vidíme aj doma; všetko potom skúša a napodobňuje.

The little gym - najlepšie pre pohyb dieťaťa, tam sa naučila všetko, veková hranica deti v kurze je širšia, čože vždy ku staršie deti motivovali. Inštruktori super, vždy poradili, aj s manipuláciou a s každým dieťaťom, pokiaľ chcelo, prešli všetky aktivity danej hodiny. Gym je vybavený doslova celý tak, že dieťa sa nemá šancu udrieť.

Baby balance - sme skúsili len preto, že nás obľúbený The little gym, mal čas kurzov, kedy aktuálne spava. Boli sme v Dúbravke, LA portela, priestor nie je úplne vhodný pre behanie a aktivity, primárne je to tanecna sala a vládne tam chaos, v podstate stále sa niečo vykladá a upratuje a potom zase vykladá a upratuje. Lektorka nema čas skontrolovať či to robia všetky deti, či správne atd. Po prvej aj poslednej hodine, som bola sklamaná, pretože som to porovnala, s vyššie, spomenutými a dcera sa tam nudila. Za mňa je to fajn na socializáciu a hranie, toto však môžete dostať zadarmo alebo za menej, v deckom kutiku, herničkach alebo na ihrisku.