Ahojte, prosím o skúsenosti s angličtinou pre najmenších (0 - 3 roky). Konkrétne ma zaujíma najmä metóda Helen Doron a Hocus Lotus. Princípy (aj ceny🙂)) poznám. Zaujíma ma ich efektivita, t.j. či sú tie metódy prínosom, a príp. ak máte možnosť porovnať, ktorá sa javí ako efektívnejšia.
Vďaka
@basena001 ..ahokj banesa , ja chodim s dcerkou asi polrok a mozem len odporucit ...po veceroch sa rozprava po angl.s babikami, na dovolenke chcela kominikovat v angs detmi , pozera rozpravky po ang.
Dcerka nie je nejako specialne nadana , len je to sikovne postavena metoda
....vsetko je na baze obrazkov a zazitkoveho ucenia ( pozri, chyt , ovonaj a ochutnaj ) ,najprv zacne temu a nove slovicka a neskor sa hrame a opakujeme.
... plus je k tomu mas odposluch ktory pocuvas denne( pesnicky a rozpravky) , kniha na pracu s ucitelom je to skor malovanka a nalepky
....vsetko hravo ani nevie ze sa ucime ....
...castim opakovanim a pocuvanim sa to vryje do dlhodobej pameti , takze nezabuda ...u mas to stoji asi cca 380-€ za 40 vyucovacch hodin ...co nie je az tak vela ( vsade mas sukromne hodiny do 10€za hod).
....metóda Helen Doron od 0-3 rokov....chodme 5 .mes ...podla vyvoja a programu vam odporucam od 1,8-2 rokov zacat ...uz je dieta zrele pocitat, pozna farby a pod.
Ahoj podľa mňa je fajn hlavne pre tých, ktorý chcú ušetriť nejaké peniaze, tak púšťať deťom rozprávky v angličtine prípadne hrať s nimi nejaké anglické kartové hry, pexeso a pod 🙂 A taktiež sa učím podľa metódy imitum a viem že tam majú kurz aj pre deti, no treba vyskúšať a potom sa rozhodnúť. Takto to vyzerá www.anglictina-bez-biflovania.sk/video-ukazka-v...
Ahoj naše decká sa učia cez tento kurz : www.anglictina-bez-biflovania.sk/kurzy-pre-deti Zatiaľ sme maximálne spokojný. Poznáte aj nejaké iné online spôsoby kde učia deti premýšlať priamo v angličtine ?
@roboas Ahoj, skus si pozriet zopar tipov na viacjazycnu vychovu. mno tieto rady mozes uplatnit aj sama doma - https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/bilingvalne-deti-ako-vychovavat-deti-k-n8a0iy/
my chodievame na Helen Doron a úplne odporúčam. zvyknú mať aj ukážkové hodiny, skús si pozrieť na ich stránke 🙂 ono, po prvej hodine síce ešte nebudeš vidieť či to dieťatku niečo dalo. ale časom vidím, že aj maličké 2-3 ročné dieťa reaguje na cudzí jazyk, úplne prirodzene... a na hodiny chodíme (na rozdiel od škôlky BEZ PLAĆU🙂))) )stojí to za to 🙂
Ahoj ja som nedávno našiel peknú metódu na učenie. Volá sa to imitum a určite sa dá pár trikov z nej prevziať aj na výučbu detičiek. V linku je vysvetlený princíp metódy www.anglictina-bez-biflovania.sk/video-princip-...