Spôsobov, ako sa naučiť po anglicky, je veľa, ale aj tak všetci najviac milujeme tie hravé. Takými sú aj piesne. Spievať sa dá o zvieratkách, písmenkách a dokonca aj o častiach tela, čo malých začiatočníkov nielen naučí, ale aj zabaví. Aké sú vaše obľúbené pesničky, resp. vašich drobcov? Budem rada za každé odporučenie 🙂
prippajam sa ku @kale13 v niektorých pesničkách, napríklad Five Little monkeys alebo Humpty Dumpty. Dlho sme hladali kde by sme ich mali nejako po kope všetky a nakoniec sme dostali od kamarátky to pero magicpen a v tej aplikácií ich je dosť, tak sa to vyriešilo samo nakoniec 🙂
My mame ang kopec oblubenych ale nazvy pisem mozno nie uplne presne: hickory dickory dock, wheels on the bus, rock a bye baby, five little ducks, johny johny yes papa, manamana song ( tento posledny je uuuplne jeho najoblubenejsi🙂)
Chvalabohu u nas zatial neficia detske pesnicky, 18mesacna hadze po mne ovladac ked ich zapnem :D otazka casu kedy sa to zmeni. Ale vela deti fici na the Wiggles. Na youtube je od nich vela videi.
Uz vyssie spomenute a Row row row your boat, Ring a ring a roses, Round and round a garden, Five little ducks, 1 2 3 4 5 once I caught a fish alive, Five little speckled frogs.... Ale spievam ja, na youtube nepozerame. Nemam nervy hladat verziu, ktora by mi vyhovovala a neiritovala ma 😂 Nastastie malu bavi, ked si spievame a robime actions
Jedina, ktoru neznasam je Johny Johny yes papa. Podla mna uci deti, ze klamstvo je v pohode, dokonca je to sranda. Moj nazor.
moj mal rad z youtube hocijake nursery rhymes.. hlavne tie klasicke The Wheels On the Bus, Old MacDonald Had a Farm, Five Little Monkeys, Bingo, Hickory Dickory Dock, Humpty Dumpty, Baa, Baa, Black Sheep, Johnny, Johnny atd..hlavne su v roznom prevedeni, takze vzdy sme nasli rozne a mal zmenu..