Aký je rozdiel medzi modelmi vozíka Croozer?

tetabaska
5. máj 2014

Ahojte.
Chystáme sa drobcovi kúpiť vozík za kolo Croozer, len nevieme, aký model. Vedel by niekto poradiť, aký je rozdiel medzi modelmi 2010, 2012 a najnovším 2014? Teda okrem toho cenového rozdielu :D (To, že na 2014 Plus je odpruženie som zistila)

ali27
5. máj 2014

ahoj, neviem porovnat jednotlive modely, ale my sme mali croozer 2010 pre 1 dieta a potom sme vymenili za Chariot pre 2 deti a ten uz bol odpruzeny... a musim povedat, ze je to pre tie deti rozhodne vacsi komfort ako pri neodpruzenom voziku. a este mi prekazalo pri croozri, ze priestor pre "batozinu" bol hned za chrbtom dietatka oddeleny len latkou sedacky a tym padom ak sme to tam zle vzadu naskladali, tak sa nasej malej zle sedelo, nieco ju tlacilo... pri chariote je to uplne oddelene a je to takto lepsie. takze ja by som radsej sla do starsieho chariotu ako do odpruzeneho croozru. este musim povedat, ze odbornik na cyklovoziky je pan Belan z Rimavskej Soboty, on ich aj predava, kontakt cez stranku: www.cyklovoziky.sk. myslim, ze nebude mat problem poradit.

stary_ujco
5. máj 2014

Ber 2012 a dokup odpruženie od velofiala. CZ. Na cyklovoziky. Sk sa vykasli, je drahý a myslí si, že má patent na rozum len preto, že s tým kedysi začínal. S prístupom toho Čecha nemám žiadne zlé skúsenosti, komunikácia a servis na jedničku.