Ahojte.
Chystáme sa drobcovi kúpiť vozík za kolo Croozer, len nevieme, aký model. Vedel by niekto poradiť, aký je rozdiel medzi modelmi 2010, 2012 a najnovším 2014? Teda okrem toho cenového rozdielu :D (To, že na 2014 Plus je odpruženie som zistila)
Ber 2012 a dokup odpruženie od velofiala. CZ. Na cyklovoziky. Sk sa vykasli, je drahý a myslí si, že má patent na rozum len preto, že s tým kedysi začínal. S prístupom toho Čecha nemám žiadne zlé skúsenosti, komunikácia a servis na jedničku.
ahoj, neviem porovnat jednotlive modely, ale my sme mali croozer 2010 pre 1 dieta a potom sme vymenili za Chariot pre 2 deti a ten uz bol odpruzeny... a musim povedat, ze je to pre tie deti rozhodne vacsi komfort ako pri neodpruzenom voziku. a este mi prekazalo pri croozri, ze priestor pre "batozinu" bol hned za chrbtom dietatka oddeleny len latkou sedacky a tym padom ak sme to tam zle vzadu naskladali, tak sa nasej malej zle sedelo, nieco ju tlacilo... pri chariote je to uplne oddelene a je to takto lepsie. takze ja by som radsej sla do starsieho chariotu ako do odpruzeneho croozru. este musim povedat, ze odbornik na cyklovoziky je pan Belan z Rimavskej Soboty, on ich aj predava, kontakt cez stranku: www.cyklovoziky.sk. myslim, ze nebude mat problem poradit.