Akú máte skúsenosť so slovenským Plaváčkom?

1. okt 2024

Ahojte, chcela by som sa s našim drobcom pustiť do baby plávania, v blízkosti máme Plaváček, na ich webovej stránke to vyzerá zaujímavo, ale zachytila som kauzu Plaváček v Česku, kde mali dosť "diskutabilné" praktiky, hovorili o topení detí, dokonca museli párkrát zasahovať aj záchranári. Máte niekto skúsenosť s našim Plaváčkom? Ide o tie isté praktiky alebo nás sa to netýka? Napíšte mi prosím, či dobré aj zlé skúsenosti, nechcela by som sa tam dostať do stresu, ako popisovali tie ženy v reportáži, že cítili, že to nie je v poriadku, deti zažívali stres, ale na druhej strane boli pod tlakom inštruktoriek, že sú len precitlivené matky. Vďaka.

weronka31
1. okt 2024

My sme chodili do Plaváčika v Malackach. To mas na mysli?

autor
1. okt 2024

@weronka31 Nie, je to presne Plaváček SK, v Novej Lesnej - https://www.facebook.com/p/Plaváček-SK-10006483...

nikolani
1. okt 2024

Skús si otázku radšej zadať v skupine mesto/okresné mesto, ktorého sa kurzy týkajú, možno bude väčšia šanca že ti niekto odpovie konkrétne. My sme napr tiež chodili do Plaváčika v Malackách, ktorý nemá žiadnu spojitosť ani nie je odnožou českého Plaváčka.
Ale samozrejme, možno sa mýlim a post nájdu aj tie čo chodia presne tam kam ty uvažuješ ísť, držím palce 🙂

nikolani
1. okt 2024

Autorka, akurát som pozrela stránku, čo si sem dala v komentoch. Propagujú český Plaváček aj pani Sudíkovú ako niečo super, robia si spoločné pobyty, takže to bude pravdepodobne to isté.

autor
1. okt 2024

@nikolani Ďakujem za radu, skúsim to takto.

lol2219
1. okt 2024

Mozno zalezi od instruktora. Chodim s drobcom na baby plavanie a nedam na to dopustit.. mame ale skvelu instruktorku