Aktivity po škôlke s 3-ročným dieťaťom

17. sep 2024

Ahojte , čo zvyknete robiť s deťmi po škôlke ? Som s s mladším doma až kým nejdem poobede pre dcérku čiže venujem sa jemu čo sa dá , no a potom s dcerkou po skolke buď si chce pozrieť rozpravky v telke alebo kresliť a keďže nespí v skolke je to také onicom nič sa jej nechce lebo už o 5 je unavená :D ale ideme spať o 7-pol 8 ak nespí. Ak spí tak vydrží aj do tej pol 9. Buď ju baví kreslenie, čítanie rozprávok alebo robiť blbosti s mladším synom.

hederamonstera
17. sep 2024

Bud sa hraju sami, 2,5r. sa vie po skolke dobre vyhrat sam s jeho hrackami, kedze cely den nebol doma, mladsi sa k nemu pridava. Potom ideme von na dvor, a potom este funguje valanie sa v posteli s knzkami a vecer uz mame pustenu telku a uz je taky klud.

zuzanka.zuzu
17. sep 2024

krúžky 🤷 mám 3r a chodí na plávanie, futbal, gymnastiku a folklór... veď to je len hodina denne. potom ešte ihrisko alebo nákupy (rád nakupuje) alebo občas len tak sa motkáme. neviem si ale predstaviť "motkať sa" každý deň 🙈 veď tie krúžky nie sú pre profíkov, to je skôr (ne)organizované jašenie s rovesníkmi, čiže to ho ani nejako extra neunaví 😁

nikushka8
17. sep 2024

Ked je pekne chodime na ihriska,ale vacsinou behaju po vonku so susedmi a hraju sa. No stava sa,ze pridu ohucane a vyslovene potrebuju doma klud a von ich to netaha. To sa bud hraju spolu alebo sa zahrame spolu, tvoria, pozru rozpravku a pod.