Aktivity na doma pre 3-ročné dieťa

18. máj 2024

Máte nejaké tipy na aktivity pre 3 ročné (3r1m) dieťatko? Hlavne aktivity na doma. Ako rozvíjať dieťa, niečo podobné na štýl toho ako sa s dieťaťom pracuje v škôlke. V septembri nastupuje. Rada si kreslí s pastelkami, vodovými farbami. Plastelina u nás úspech nemala (resp. mala ale dcéra ju len mrvila). Rada sa hrá s legom, kuchynkou, puzzle…Máme aj aktivity book.

vreckovka2
18. máj 2024

Domace prace - napr. pracka, susicka, vesanie ponoziek na susiak, krajanie, vazenie, miesanie, vykrajovanie, umyvanie riadu, sadenie a siatie, polievanie, kopanie, umyvanie zeleniny. Mozno kvalitnejsia plastelina, kineticky piesok, sliz , ryza, cicer. Strihanie a lepenie papiera, pom pom guliciek. Kreslit mozete aj na chodnik, do piesku, fukanie bublin.

aliaray1
18. máj 2024

@vreckovka2 ano presneee, toto je super.
Len doplnim...presadzanie kvetov, vykrajovanie cesta na kolace, vodovky, peciatkovanie. U nas vzisla aktivita najskor peciatkovanie na papier a nasledne zamalovava opeciatkovane casti vodovkami alebo dam na stol pohar, vazu.

Dnes bolo...presadzanie s vodovkami, ved ked spina bordel, tak vsade. Ale to stastie 🥰

vreckovka2
18. máj 2024

@aliaray1 toto je super, ale takyto druh neporiadku vnutri by uz bol na mna privela 😂. Presadzame a sadime zo zasady vonku. A je to teda velmi oblubena cinnost. V celom skleniku sme mali cibulu nahodne povyrastanu 😄.

aliaray1
18. máj 2024

@vreckovka2 no my sme v byte takze 🤷‍♀️🤦‍♀️🥴🥴🥴🤣

vreckovka2
18. máj 2024

@aliaray1 vies co, aj v byte som presadzala bud balkon, alebo v takej akoby predzahradke, co bola pred bytovkou. Alebo za bytovkou sme mali taku plochu so stromami. Ale rozumiem, ze nie vsade je moznost. Ale za mna je uzasne, ze doprajes taketo aktivity dietatu aj vnutri 🙂. Ja som v byte presadzala raz , sama a mala som dost zo samej seba 😅.

aliaray1
18. máj 2024

@vreckovka2 vdaka 😁 my sa tu pri tom nasmejeme... zial okolo bytovky nemame taketo podmienky, ale neva. Raz bude aj zahrada 😁

joybex
Odpoveď bola odstránená
Zobraz