Chcela by som poradiť. Syn chce byť tento rok na karnevale domorodcom, neviem , čo ho to popadlo, ale je to jeho výber. Naneštastie to povedal celkom neskoro a poriadny kostým som na nete nenašla, tak som sa rozhodla mu ho svojpomocne vyrobiť. Moja otázka znie, z čoho by ste urobili sukňu? Prikladám obrázok, aby ste mali približnú predstavu, ako to ma vyzerať, vopred za všetky tipy ďakujem.
ja by som pouzila krepovy papier. pripadne stare tricka, stara latka. skus doma popozert urcite nieco najsed, pripade v sekaci 🙂 pridaj potom fotku vytvoru, som zvedava. prajem vela kreativiti pri tvoreni 🙂
vdaka za tipy, ten krepovy papier ma tiež napadol, ale obavam sa, či sa mu to počas karnevalu nedotrha a bude s odhalenym zadkom 😅, , skusim pozriet tu snurkove zaclony, to ma nenapadlo, ked nezozeniem, budem improvizovat s tymi starymi vecami
Na tejto stránke objednáš len tú sukňu, ak by sa ti náhodou nepodarila svojpomocne
https://www.partykostym.cz/doplnky-ke-kostymum/...
Ale tiež si myslím, že tá strapcová záclona by mohla celkom postačiť.
@enka81 Kup take tie zaclony co su snurkove a urobis to sup-sup. Alebo sa ponamahat a spagatom, ale to bude trvat tak tyzden.