absolvovala niektorá mamička kurz plávania s bábätkom v Saluse v Dubnici nad Váhom?? a boli ste spokojné?? do budúcna o tomto kurze uvažujem, tak by som chcela vedieť, či bola spokojnosť 🙂
ahojte.tak my plavame uz 3 kurz a som velmi spokojna,ale co ja,ale hlavne maly je veeelmi spokojny.je ako ryba vo vode.chodi tam vela mamiciek a nepocula som este staznost.ja odporucam.aj ked toho potapania by tam mohlo byt menej.
dm..a kedy by si chcela začať chodiť na ten kurz?? tuším je to od 4. mesiaca...tak nám to vyjde až na november, teda na zimu 😒
babule je ten kurz az od 4 mesiaca.
zuzula, dojcenske plavanie je prave o tom potapani, starsi syn absolvoval a teraz ked ma pat , tak plava pod vodou ako ryba a uz mu ani nevadi, ked nedosiahne na dno. 😉
Dubnicu nepoznam, ale taketo plavanie vrelo odporucam, hoci mladsi chodil kratko a ani voda ho velmi nenadcha. Kazde dieta je ine ☹
my sme absolvovali tento kurz pred 3 rokmi a vrelo odporucam. timco vodu miluje a vie sa v nej riadne vyradit, tak si myslim, ze aj ten kurz mu v tom pomohol. Aj ta instruktorka bola skvela. Uvazujem o nom zas, teraz uz pri druhom dietatku.
dakujem za ohlasy, tak teda s erikom absolvujeme plávanie 🙂 už sa na to začínam tešiť 😵 😵 asi viac ako erik 😀 zatial sa erikovi páči člapkanie vo vode, je tam spokojný, tak dúfam, že mu to ostane a bude sa mu páčiť aj v bazéniku 🙂
michaela dojcenske plavanie nie je vobec o potapani. to nie je hlavny zmysel a význam preco chodit plavat.
obnovujem temu a chcem sa spytat na najnovsie skusenosti...
Ako je to tam teraz, chodite tam niektora???
Takže v Saluse není prostor v šatně na převlečení miminka nebo jak to tam funguje ?
Chcela by som so syncekom absolvovat kurz plavania...vychadza nam to na januar, neochoreli vam deticky v zime z toho?
ja som tiez nad tym uvazovala tak tiez prosim o skusenosti inych mamiciek.