Baby chcela by som sa opýtať, ako sa hrávate s vašimi detičkami? Mne dochádzajú nápady :D
Poobede sme vacsinou vonku a to sa sama prebavi. A doobeda skladame puzzle,kocky,drevene stavebnice,rozpravame si akej si farby,tvaru,atd. Aby sa na nu nieco nalepilo 🙂 Vela kreslime zvieratka,veci okolo nas,co sme zazili,atd...hrame sa s plastelinou,samozrejme pod dozorom,to sa prehra aj hodinu. Varime v kuchynke,kedze mame psa tak hlavne pre nho,aby mal co papat a pit,pomaha mi s domacimi pracami to ju tiez bavi skladat so mnou pradlo a tiez davat do susicky 😀 vkladame rozne vkladacky,citame knizky a pomenuvae co vidime na obrazkoch,odraza sa na odrazadle ked uz nevie co by robila pustim jej Fihu alebo spievankovo a tancuje a opakuje po detoch 🙂
@aduuus presne ako pisu maminy..prip.my sme raz do tyzdna chodili aj na babybalance,predtym na babyvplavanie. Deti rady prelievaju vodu,ryzu,plastelina...nas mal rad aj pismenka,robili sme si drahu pre vlaciky ci auta,rad sa hral na "robotu",mala zasuz trosku aj s babikami ci plus auta od braceka-napodobnovala ho..
Lego,na tom idrevenych pismenkach sa daju ucit j farby,citanie,lepenie,malo anue i vodovkami ci temperkami.
Mozete si spravit stan zo stoliciek a deky,hra na schovku,tiez sme aj dost tancocmvali a spievali (teda,stale to robime 🙂 ).
chodime na plavanie, vonku, teraz ma kuchynus riadmi a babikuu tak to sa prehra aj sama, citame knizky, a ano pozerame aj telku....rano
najlepsie vonku v bazene, potom vychadzky, ked ideme hadzat kamene, preteky na odrazatkach, alebo hladaju "poklad" (skovam im sladkosti), ideme pozriet ryby do jazierka, susedovho psa nakrmit, na piesku alebo s v tom malom vonkajsom domceku, potom s loptou kopat, hadzat, "voleybal" alebo ma ten detsky tenis - samozrejme vsetko sa to uci, nie je profik 😀 a vnutri, lego, vlaciky, pozerame knizky, sklada si jednoduche puzzle, pozera telku (masu, spievankovo, fiha, zizalakov) ale najviac ideme sestre alebo susedovym a tam su deti a to sa zabavia dost aj sami, ani nevedia, ze sme tam 🙂 a potom som este zabudla, ze pomaha mi s domacimi pracami, ked varim prelieva si vodu a tak....