Ako sa hrávajú vaší 3 - 4 roční chlapci?

sonicika
19. feb 2015

Môjho syna dokopy nič momentalne nebaví...snažím sa mu vymýšlať aktivity ale nič moc stále ho všetko nudí...žeby mal nudné hračky? alebo to je tou zimou? všimla som si to asi posledný mesiac dva...no uvidíme jar to asi zmeni ale dajte tips co robia chalani vasi takto v zime

siska53
19. feb 2015

S autickami,legom, rad este kreslil s vodovkami (inak ho kreslenie nebavi), potom sa rad hral na varenie (preto tieto Vianoce darcek kuchynka a vybava k tomu),to ho drzi stale,bude mat 5r.
No avselijako behat,lietat,aj sa cita, teraz ma.oblubeneho Spidermana na moju velku radost (ja co sa bojim pavukov) - tak sa hra na toho a na skolku. Ma rad i pismenka,tak a tymi sme robili.
No a vonku sa hravaju s kamosmi take chala ske hry. Ked tam nema kamosov,tak zvacsa daco kuchti z formiciek alebo si robi cesticky s autickami.
Velmi oblubena uz dlho je u neho hra,ze zo sedacky je auto a on (my),niekam.ideme. Dostal asi 2r.dozadu volant z Tesca (povodne to je ale nieco ine) a hrame rozne situacie,co zazivame -cesta na dovolenku.
Po dovolenke lietadlom zas sa velmi dlho hral na cestovanie lietadlom a pobyt pri mori,po dovolenke v horach zas na to atd..

No ma rad i domacu plastelinu, prelievanie vody, rad mi pomaha varit (ostatne domace prace uz nema rad - kedysi sa vedel inak zabavat s vysavacom ci prackou - nakladat i vykladat).
Skus pozriet montessori aktivity,ci ho nieco nezaujme. Najradsej sa hrava so mnou (uz sa uci aj Klobuk hop a pexeso),ale pomalinky aj so sestrou,hoci zatial je viac hadok,ako spolocneho pekneho hrania.
Kedze maju dost hraciek,tak maju k dispozicii vzdy len cast (2skatule) a striedame po nejakom case.

Skus to nechat na neho. Ja tiez urcujem,co sa budeme hrat,ale nerobim.to casto ci stale.. Nasi mi tiez do toho nezasahovali,ked som bola mala.

barbora59
19. feb 2015

Mojho zaujimaju iba lietadla , policajti a sanitky.. A teraz pred mesiacom ho chytilo velmi lego ze si vie aj hodinu stavat. doteraz onho ani nezakopol. vek 3 a pol.

alexanotbad
19. feb 2015

lego, auticka a knizky - na tejto kombinacii fici nas syn od 3r a staaale ho to bavi. ine ku stastiu nepotrebuje 🙂

radka168
19. feb 2015

Mojho 3 a pol rocneho synceka najviac bavia vlaky,kolajnice,plastelina play doh,lego s tymito hrackami sa dokaze hrat cele hodiny.

hameeda
19. feb 2015

lego duplo, aj klasicke, auticka, postavicky z kinderiek, knizky, drevene kocky, kuchynka, strielacky a nahanacky su u nas vsak najviac obľúbené, ale tie zakazujem, takze sa musia hrat s hrackami 😀 a este teraz sem tam hry na počítači

cristal777
19. feb 2015

Ahoj, moj sa najradsej hraje teraz z dinosaurami, ale bavia ho aj auticka. Najradsej ale fici na tablete alebo na mobile, co sa snazime regulovat na minimum 🙂

ejuska79
19. feb 2015

Auta, odmalicka len auta.. Teraz ma take hot wheels colour changers- menia farbu vo vode, tak len auta oblieva, raz studenou, potom teplou 😀 este ho bavi vlacik tomas, lego a spolocenska hra cvak 😀 a hrozne rad sa nahana...

marissenka
19. feb 2015

je to tou zimou,ked je teplo sme vacsinu dna vonku...na bicykli ,kolobezke,....inak auticka,lego,a kreslenie s vodovkami ich teraz dost bavi.uz aby bolo teplo veru.

laurika25
19. feb 2015

Moj sa hra s legom a dinosaurs ..stavia im domceky,chyta ich do pasce,zachranuje..no kazdy den vymyslame nove pribehy😉

ichbinich
20. feb 2015

Auta, auta, auta 😉 😀
Drevena zeleznica, kreslenie, knizky, Lego, puzzle.
Vonku bud behat s kamaratmi alebo pieskovisko (s autami! 😉), bicykel...
Kusok od nas mame pristup v rieke, kde su kacky, tie niekedy ideme krmit, vedla je kalvaria, tam sa da vyjst a pozerat okolie...
Kdesi som citala, ze rodic nie je zabavac. Takze ty mu nemusi naplanovat akcny den od rana do vecera...

babulka82
20. feb 2015

naš je starši ale tiež ho nič nebavi iba robit mladšiemu zle 😀 jedine tablet a hry,inak hračky nič moc,sme tam plastelina . Ale vonku je rad na jar takže už vxdržime 🙂

cerez
20. feb 2015

Môj sa rád hrá s autami, s dráhou a veľmi ho zaujímajú čísla a písmená. A keďže nám nedávno robili nový výťah, bol to pre neho taký silný zážitok, že sa doma hrá na výťahára. 😀

h2
21. feb 2015

Ahoj, môj má 3 a pol roka a zatiaľ ho najviac baví "pomáhať" mi so všetkým, čo robím. Takže máme detskú kuchynku, práčku, žehličku... ale s tými sa práveže až tak nehrá, viac ho bavia ozajstné domáce spotrebiče, keď vysávam, trhá mi vysavač z rúk, prádlo do práčky dáva zásadne on, ja ho môžem len vytriediť. V kuchyni mám jednu stoličku permanentne prisunutú k linke, lebo môj syn na otázku, či chce pozerať rozprávku, alebo mi pomôže variť večeru vždy si vyberie to varenie. 🙂 Ale keď netreba nič robiť a hráme sa, tak najradšej má asi vláčiky, hasičšké auto a stavebnice. Alebo si vyberie nejaké plyšáky, zostaví z nich rodinku a tí potom všeličo robia a všelikam cestujú... A večer pred spaním musíme čítať hoci aj hodinu! 🙂

blondi2
21. feb 2015

U nas uz dlho fici lego, stavebnica Seva, drevena zeleznica, gulickova draha a najnovsie aj dinosaury. Este ma rad aj drevene kocky a tiez plastelinu a velmi rad si vselico vystrihuje z papiera. Na tablet ho zatial vobec nepustam, na to podla mna casu dost. Ked je pekne pocasie, sme vela vonku. Knizky ho moc nebavia, co mi je luto, ale snazim sa ho viest aj tymto smerom. Tak snad ho to chyti neskor.

l3yla
21. feb 2015

Lego,autá ,autodráha 🙂