Rozvedene mamky,ako riešiť krúžky po rozvode? Dieťa chodí na šport 2x do týždňa, ale ja mám nepravidelnú pracovnú dobu, a môže byť, že jeden alebo oba dní budem v práci. Neviem, či budúci ex bude spolupracovať a prácu meniť naozaj nechcem . Asi trochu stresujem, Neviem ešte čo nové ma čaká , ale už mi z toho buchne hlava 😁
Ved rodicmi po rozvode neprestanete byt... co mam v okoli rozvedene pary (a intenzivne sportujuce deti), tak sa striedaju ako to ide s vozenim bez ohladu na to, komu je dieta zverene. Ved obaja chcete pre dieta to najlepsie, podla mna je to o dohode.
@anjelicek26 tak zase píše, že nevie, či bude jej ex spolupracovať, nie každý je taký. Vďaka Bohu za môjho ex.
Ale poznám aj takých, čo robia len zle, aby to tá druhá strana pocítila, nehľadiac na deti
Čo Vám poviem ☹️. Dcéra chce tiež chodiť aspoň na jeden krúžok a práve kvôli tomuto nemôže, nemá ju tam kto voziť. Sľúbila som jej že od piateho ročníka, keď už bude musieť chodiť zo školy sama domov, tak bude chodiť na divadelný krúžok, čo máme pri dome.
A keď máš nepravidelnú pracovnú dobu, to si nemôžeš vymeniť s niekým zmenu?
Môžeš poprosiť niekoho z rodiny nech ti toľko vyberie dieťa, odnesie na krúžok atď.