ahojte, ešte som tu nenašla takú tému (ospravedlnujem sa ak tu náhodou už je). Zaujímalo by ma, ako dlho počas dňa dvojročné detičky pozerajú rozprávku? Moja dcéra pozerá ráno pri ranajkách potom poobede a sem tam aj večer. dokopy ked to porátam spolu tak je to aj hodina niekedy aj hodina a pol. zdá sa mi to strašne veľa na také malé dieťa, už jej aj vypínam tv, ale ked ho nevypnem zo zástrčky zapne si ho sama. vždy sa jej snažím venovať hrať sa s nou, ale stále len tv by pozerala. keby bolo po jej, tak by bol zapnutý aj od rána do večera. ☹ je to na nervy, vždy som si hovorila, že ja zo svojho dieťaťa nevychovám televízneho maniaka a teraz sa mi to vymyká zpod kontroly.
Moj syn ma 2 roky, niekedy si cely den nevypyta, ale vacsinou ano. Davam mu pozerat raz za den a to si pozrie max. 3-4x Macka uska. Potom bezpodmienecne vypinam. Ak pozera vecer, tak max. 30 minut tiez. Snazim sa to naozaj obmedzovat a dopredu mu poviem, ze pustime len raz, a vtedy viem, ze mu pustim 2x, pripadne ak poviem 2x, tak pustim max. 3x. 🙂
@zlte_kuriatko v tom veku bol maly schopny maximalne parminutove pesnicky pozerat. V aute aj 30min.,ked bola dlha cesta,doma len pri prebalovani,aby ma nekopol do brucha,kedze som bola tehotna,takze to bolo par minut a dcera nevydrzi vobec,par minut daku pesnicku,aj to sa jej ziadna nepaci,takze skor nepozera,ako pozera a v telke vobec,to sa hned zacne,hrat. To uz skor maly,ten ma 4roky,ten vydrzi.
u nas telka je zapnuta cely den , ale mala 1.5 rocna sa sem tam zadiva ale inokedy na nu kasle ....jedine ked si fakt potrebujem nieco porobit zapnem spievankovo a vtedy viem ze sa nepohne od tv
ked tak nad tým rozmyslam v podstate sama som ju nato naučila, lebo ked mala papať nevedela ani zatoho obsedieť, tak som jej zapla spievankovo pekne kukala a papala 🙂 len sa to zrazu stalo nepríjemným zvykom. 😖
@zlte_kuriatko fiha..to mojich v tom veku maximalne reklamy zaujali 😀
@sakura77 ved vravím, že je to na nervy 🙂 naša kuká spievankovo, hodne tam síce odpozoruje aj sa na nu nalepí daaká pesnička ale čo je moc to je moc.
@zlte_kuriatko no uprimne ja som obcas aj tuzila keby mi aspon polhodinu sedela pri tom,ked som potrebovala navarit a prd😀 nebavilo ju..kazde je ine,no..skus je len pesnicky pustat pri hrani,potvorke malej 🙂
Fuuuha, celkom zavidim, My mame 2 roky a 5 mesiacov a rozpravku pozera tak 30 sekund 😀.
@sakura77 zapne si aj rádio sama 😀 ale aj televízor 😀 mám pocit, že mi to dieťa sem tam prerastá cez hlavu, neviem si predstaviť mať viac ako jedno dieťa. dnes sa mi celá v postielke pozobliekala pokakala sa, začala si s tým kresliť po stene 😀 a ked som prišla tak len mamika kakala som a čo si to urobila? pýtam sa jej.. poriadky 😀 a to sa už stalo druhý krát.
@veronicka1901 to môžem závidieť ja vám 😉
moje dieta donedavna nezaujimalo nic, iba reklamy a to telka ide u na od rana do vecera. Casom sa naucila na spievankovo a fihu, ale uz je taka prefikana, ze si povie ake pesnicky chce. Vecernicek je nezaujima, top rozpravka je u nas na vlasku. No a z reklam sa na nu nalepilo dost, pozna mobilnych operatorov, banky, na parkovisku mi ukazuje kde je opel, kde je kia 😀 Bude mat 2 roky, ale taka pozeracia mania zacala az okolo 18teho mesiaca.
Su dni, ked ich to vobec nebavi, maju radi rozpravku Barney a Pingu.
Nikdy to nedopozeraju cele. Deti mam ustavicne v pohybe, nevedia v klude sediet.
Moja dcerka ked mala dva roky vobec nechcela pozerat rozpravky a potom zrazu taky zlom a uz ju to bavilo ale to asi ked mala 2,5 roka a aj viac
nasa bude mat dva roky a vydrzi mi len pri Masa a Medved, nic ine ju nezaujima, takze vsetko doma robim v 6 minutovych blokoch. TV nemame, len na PC jej pustam rozpravky z youtube a to vacsinou jednu-dve rano, ked sa prebudi z poobednajsieho spanku a potom este vecer. Najdlhsie pozerala tusim 5 po sebe ked som potrebovala dokoncit jednu zakazku a potom uz vstala z gauca a sla prec, lebo ju to uz nebavilo. Pri ceste v aute je DVD zapnute skoro stale, ale ona pri nom aj tak vacsinou zaspi do polhodiny 🙂
U nas je TV zapnute cely den,ale zial len zapnuty lebo nikto ho nepozera,moja mala nevydrzi ani minutu pri rozpravke,vzdy si najde inu zabavku.Takze jej rozpravky ani nepustam uz.Takze nie je to vobec pravda,ze ked je cely den TV zapnuty tak z dietata bude televizny maniak 🙂
pri dlhej ceste autom aj 6 hodin vkuse medzi tym par minutovy slofik. Doma ked ho nezapnem malo kedy si vypyta. Alebo sa popri tom hra a ma ho iba ako kulisu. Necuci pre nim ako my dospely 🙂