Na internete som našla fotky pokreslených kameňov, s dcérou by sme chceli vo voľnom čase takéto kamienky farbiť. Nevieme však aké farby by boli vhodné aby sa z kamienkov nezmyli keď budú vonku.
Urcite akrylovky, tie dobre kryju, len ich treba prelakovat, ak ich chcete mat vonku, aby vam ich nezmyl dazd, prave preto, ze su vodou rieditelne 🙂
citam a pozeram akrylove farby, ale nasla som iba akrylove farby v tubach na nechty, su to tie iste?
@elinka27 Ja farbim temperkami a mam lak na kamen (Granit). Tym to po zaschnuti farby pretriem a nezmyje sa uz nic. A krasne sa to leskne. Farbim tak aj slimacie ulity a pod. A tie farby co pises su asi na akrylove nechty. V papiernictvach mavaju klasicke akrylove farby vhodne na rozne povrchy.
kúpte si akrylové farby...dobré mávajú aj v lidli sú riediteľné vodou ale štetce si potom dobre poumývajte lebo ked vám farba zaschne na nich tak ich môžte rovno vyhodiť....najlepšie je najskôr celý kamienok zafarbit jednou farbou a potom na to malovať konkrétne motívy aby lepšie vynikli....veľa šťastia pri tvorení 🙂