mamičky zo Šale a okolia,čo chodíte na túto plaváreň,chcem sa spítať..chcela by som začať chodiť s malým na plávanie ... Kedysi som chodievala,ale prestala som kvôli tomu,že tam bola dosť studená voda...neviete ako je na tom teraz tá voda? hlavne tá v detskom bazéne?... dá sa tam vydržať?...za odpovede ďakujem 😉
Ahoj, my chodíme na plaváreň do Dusla celá rodinka. Voda je dosť studená, ale keď sa už namočíme dá sa vydržať. Zvykneme byť tak hodinu. Sme zväčša v malom bazéne. Deti sú v siedmom nebi im tá studená voda neprekáža. To skôr my s manželom máme problém sa namočiť. 😀
tak pre malinke deticky je kurz v galandii a tu mozes dat aj ako jednotlivca platit si trenera ale tak neviem co to vyjde moja je v skupine tam platime 80 e na 4m chodime 2krat do tyzd.a plus pernamentka na vstupy ta je 14e asi na 20vst. a ty si tiez mozes zaplavat ked si zaplatis SOFI vedela plavat ona isla hned do takej skupiny co uz oni su 2rok tak spolu .
ďakujem krásne 🙂 , začiatkom roka začíname 🙂
🙂 ahoj ja teraz chcem zapisat SOFI na plavecky a budem tam chodit aj s malim tak uvydim ako sa to tam zmenilo uz som tam 100 rokou nebola 😉 boli ste uz od vtedy ?BEUS