Maminy, máte niektorá dieťa, ktoré chodí na aikido v Košiciach? Mám 7 ročného syna, ktorého by som chcela zapísať, tak by potešili nejaké informácie🙂. Ďakujem
@nani7278 www.dojo.sk , www.aikidokosice.sk , www.aikidoke.sk a ibuslovakia.szm.com/kosice . V Ke sú 4 kluby, ale odporúčam ti ten posledný link. Klub vedie Ľubo Sedlák 3. dan aikido. 😉
@nani7278 ale mám pocit, že pre deti budú prvé tri. Popozeraj stránky prípadne tam zavolaj a uvidíš. Ja by som vyberala podľa vzdialenosti, aby to nebolo ďaleko od domu.
Jééééééééj, tak predsa sa niekto našiel 🙂. My sme sa už boli pozrieť na Vyšnom Opátskom- aikidokosice.sk, oslovila ma ich stránka, kde sa na aikido dívajú nie len ako na cvičenie, ale hlavne ako prácu na zdokonalení seba samého ako človeka... dúfam, že to tak bude aj v praxi 🙂
@nani7278 môj priateľ vedie aikido v Bardejove a chodia na semináre aj do KE, majú medzi sebou nejakú spoluprácu.
@mamkakatka Ďakujem za info, boli sme zatiaľ iba raz, syn mi ochorel ☹ . Vedie to tam pán Lauff, ak sa dobre pamätám, tak asi Róbert. Na prvý kontakt sa mi zdal fajn. Bol tam ešte aj niekto iný, ale neviem, ako sa volal, ten po nich viac kričal, ale možno to inak nešlo, jeden chlapček tam bol pomerne hyperaktívny 😉 , neviem, ťažko niečo hodnotiť po prvej návšteve. Nepozná manžel niekoho z nich? Syn bol zatiaľ maximálne spokojný 🙂
@nani7278 ahoj, priateľ odkazuje, že p. Lauff je fajn, ale aby si prešla so synom všetky kluby a potom sa rozhodla, poprípde sa pýtaj na ich aktivity, pretože napr. deti a dospelý z Bardejova chodia cvičiť aj do Poľska. S Poliakmi má Bardejovský klub spoluprácu, ktorá ich posúva dopredu. Pravidelne organizujú semináre a deti chodia na skúšky, aby získali stupne ( dan ). Tento klub navštevuje aj moja dcéra, ktorá si tiež občas vypočuje pokarhanie od trénera, aj keď je to jej nevlastný ocino, ale hold, poslúchať treba 😀
@mamkakatka ďakujem za všetky informácie, asi to už teraz nebudem meniť... v tých ostatných kluboch napr. na stránke nemali nič o časoch tréningov špeciálne pre deti... ale možno som to len ja nenašla. Skúsime zatiaľ u pána Lauffa, syn si tam našiel aj veľmi milého kamaráta 🙂 Videli sa prvýkrát a vždy ho veľmi milo a úprimne pochválil, keď sa mu niečo podarilo, taký ozaj nadpriemerne milý chlapček... takže celkový dojem bol dobrý. Máme to síce cez celé mesto a navyše presne v tom čase má dcéra svoj tréning na inom mieste, takže je to organizačne náročné, ale podľa toho, čo som našla na stránkach toto jediné bolo špeciálne pre deti.- Teda mali aj detskú skupinku. 🙂 Som zvedavá 😉 😵
Ake najmensie dieta tam moze chodit?
http://www.aikidokosice.sk/test/ ..... moj manzel aj so synom ( 6 ) chodia sem ... su velmi spokojny ... dojo vedie Robert Lauf 5 dan Aikido ... nie je ich vela tym padom sa vedia pekne povenovat aj detom ...
Žeby nikto? ☹