15 mesačná má kiahne a nesmie ísť von. Čo máme robiť?

evinarat
21. júl 2015

Vonku milión stupňov a dcérka dostala kiahne, nikto k nám nechce prísť ( nechcú kiahne v lete 😒 ) a syna som dala k starkej, aby sa tu s nami nenudil - no čo s ňou mám robiť, už neviem ako ju mám zabaviť, len von sa furt pýta.

zdenkakarolina
21. júl 2015

ahoj no my sme robili do cesta odtlačky a upiekli a nasledne vyfarbovali,potom sme temperkami robili zo zemiakov otlacky,navliekali gorale,do kartonu som jej urobila dierky a pustala šparadla,štipcovala,...nasu vsetko bavilo čo nemusela nasledne upratovat

evinarat
autor
21. júl 2015

no to navliekanie by asi ešte nezvládla , má rok a 3 mesiace
tiež rada robí bordel, ale ďakujem za tipy - skúsime tie odtlačky 🙂 🙂 🙂

katarinamarkova
21. júl 2015

@evinarat von moze ist! 🙂 len do kolektivu nie 🙂
v meste je to tazke....na dedine - NO problem....
- malovat, kreslit, plastelina, triedte hracky 🙂, von na dvor, resp. pod dozorom lavor s vodou na balkon, spievajte, tancujte, robte vsetko co vas bavi.....upecte susienky - deti sa radsej hraju s cestom ako s platelinou 🙂

evinarat
autor
21. júl 2015

my bývame v meste, takže na dvor asi ťažko
syn mal kiahne pred 2 týždňami a všetky susedy s deťmi pred nami zdrhali , keď som vyšla s malou von na kočíku ☹ ☹ ☹

ichbinich
22. júl 2015

@evinarat
Bohuzial iba dookola to iste 😉 😝
Puzzle, plastelina, lego duplo, knizky, kreslit si, babiky, pomahat mi pri vesani pradla,... A sem-am aj nejake video (ma rada krtka, ale moja dcera je uz starsia).
Ale poviem ti uprimne, po asi10 dnoch som nechcela uz ziadne puzzle ani vidiet... Najprv som bola 2 tyzdne v domacom vazeni so synom a potom dalsie dva s dcerou...
Potom som bola stastna ako blcha, ked raz prisiel manzel skoro domov, tak som sla do mesta, SAMA, medzi LUDI. Dala som si kavu, presla tri obchody a vratila sa domov 😝 😅
Vonku ist nesmiete, to je pravda. Moje deti to mali v maji, to sa este dalo ako-tak vydrzat... Teraz ti to fakt nezavidim...
Pevne nervy a dohodni sa s niekym, kto ti pride na chvilu zabavit malu, aby si aspon trochu vypadla...