Ahojte kocky, som tu nova, zijem v Leighton Buzzard v Anglicku. Hladam maminy alebo buduce maminy na pokec a kamaratstvo
Ahoj, my sme tiez v UK, zijeme v Northamptone, leigton buzzard poznam, nie je to od nas daleko🙂Kamaratka, taktiez slovenka tam isty cas tiez byvala...ako dlho si v UK?Deticky mas?
Ahoj Timinka, v uk som 11 rokov a moje prve baby cakame 18.2.2012. Zatial chodim do prace ale ked o dva tyzdne prestanem rada by som poznala ludi na okoli. V leighton Buzzard zijem len rok.
Ahoj Evuska, dakujem. Ty tiez zijes v UK?
@timinka1984 Ahoj Timinka, v uk som 11 rokov a moje prve baby cakame 18.2.2012. Zatial chodim do prace ale ked o dva tyzdne prestanem rada by som poznala ludi na okoli. V leighton Buzzard zijem len rok.
Mamiciek v anglicku je tu veeelmi vela 😉 Staci sa pridat do rozbehnutych tem.
@zuzanadzi tak super, ja tiez cakam druhe zaciatkom februara 🙂
Kde budes rodit?v Milton keynes, ci v leighton?
Tak to si ty uz riadne dlho...kde si zila predtym?
@anjelicek26 kukam, ze maly sa narodil v ten isty den ako moja, len iny rok 🙂 My sme o dva roky starsi 😉 😉
no ja mám 2 deti, takže budem rada, ak ti budem nápomocná v akejkoľvek oblasti 🙂 až teraz som si všimla, že si už písala, že bábo čakáš...tak sa ospravedlňujem, že som čítala neporiadne xi 😀
v milton keynes hospital, Predtym som bola vo watforde...
@anjelicek26 ja som na modrom koniku taktiez novacik tak este sa mi anglicke maminy nepodarilo vypatrat ..
@zuzanadzi - snazilky a tehulky v anglicku (?) sa vola ta tema? Skusim to neskor najst, teraz mi teroristi chcu zobrat notas 😅
@zuzanadzi ja som prvu dceru porodila vo watford, bola som velmi spokojna 🙂
@timinka1984 a kde budes mat druhe? v northampton?
ahojte, ja som zila vo high wycombe v bucks, pracovala som pre bsg, a mali sme 12 pobociek po okoli aj vo watforde v shope som par x pracovala,aj ked moj shop bol v Amershame, teraz posledny rok a pol som doma, rodila som v KE saci, boli super, porod bez strihania a sitia, spokojna som bola aj s novorodeneckym,,,,, neako som sa bala rodit v UK,
@anjelicek26 ok. pozriem
@zuzanadzi ano, tentokrat to bude tu v Northamptone, predtym, ked som rodila vo watforde, som byvala v Berkhamstede, no uz to bude skoro 4 roky, co sme sa prestahovali tu 😉
ok, tak ti drzim palce. Uz vies co to bude?
@zuzanadzi Mna sa pytas, ci viem, co cakam?Vieme, tentokrat by to mal byt chlapec 🙂 Takze parik...Vy ste si dali zistit?Manzel je zo Sk?My sme pomiesani, manzel je z Afriky 🙂 Cize mulatka mame..
@timinka1984 kdeze timy, moj priatel je cistokrvny anglican . Budeme mat chlapca a nevieme sa dohodnut na mene lepsie povedane na priezvisku ...
@zuzanadzi nasa prva ma priezvisko po mne, aj malickemu budeme davat po mne, sobasili sme sa v oktobri, no zatial nejdeme menit, ja som si tiez nechavala svoje..mozno neskor v buducnosti pomenime
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zuzanadzi ahoj, vitaj medzi nami 🙂 nájdeš tu kopec dobrých kamošiek na pokecanie o všeličom 😉