Ahojte.. začíname v januári 2012, šup sem do diskusie, kto tiež 🙂
Začínam v januári IVF.
pridavam sa 🙂
či tu je tema o IVF či o snažilky celkovo, neviem či som to nepochopila zle. My sa začiname snažiť normalne
Ja by som sa snažila tiež normalne keby to išlo
@veselavrba Ahoj, my prvý pokus, dúfam, že to vyjde bez problémov 🙂
@vejula Nie možno ty si zapojila do diskusie dobre ale ja zle.Mám 2 deti prirodzene.Ale asi táto diskusia je pre bezdetné .Preto Vám držím palce nech Vám všetko dobre dopadne a budete sa tešiť.Byby nech Vám to víde prirodzene a nech nemusíte nikdy navštevovať centrum pre neplodnosť.
@ada06 nie nieee. myslim že to tu asi nebude nejako separovane. Ja tiež nejdem snažiť o prve babo už jedno mam. Kludne sa zapoooj. Nechcela som aby sa ťa to dotklo. myslim že je to pre všetky snažilky ktore chcu od januara začať skušať babo. Tak sa pripoj. Teda ak sa tato debata, trošku rozpumpuje 🙂 😉
jaj tak to je fajn že nerobia problemy. A kolko rokov maju tvoje detičky? Ja mam jeden a pol ročneho chlapčeka 🙂
aj ja sa pridávam od januára 🙂
@zuszana vitaj
@veselavrba Ty ideš na druhy pokus IVF? Straptokok može narobiť takutoi šarapat??? to som ani nevedela 😕
Som rada že nás je viacej 😀 Všetkým nám držím palce!!
Ahoj aj ja začínam, ale až koncom januára,,druhý pokus 🙂
Ahojte aj my zaciname v januari drzim prsteky 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ja zacinam....🙂Ale druhy pokus