Začíname v januári 2012

sandy3911
23. nov 2011

Ahojte.. začíname v januári 2012, šup sem do diskusie, kto tiež 🙂

veselavrba
23. nov 2011

Ahoj ja zacinam....🙂Ale druhy pokus

ada06
23. nov 2011

Začínam v januári IVF.

vejula
23. nov 2011

pridavam sa 🙂

vejula
23. nov 2011

či tu je tema o IVF či o snažilky celkovo, neviem či som to nepochopila zle. My sa začiname snažiť normalne

ada06
23. nov 2011

Ja by som sa snažila tiež normalne keby to išlo

vejula
23. nov 2011

@ada06 ale kukaM žE Už MAš DVE DETIčKY. Tie tiež maš IVF?
A samozrejme, ja len že neviem či som sa zapojila do dobrej diskusie, alebo to je tu o IVF... chapeš 🙂

sandy3911
autor
24. nov 2011

@veselavrba Ahoj, my prvý pokus, dúfam, že to vyjde bez problémov 🙂

ada06
24. nov 2011

@vejula Nie možno ty si zapojila do diskusie dobre ale ja zle.Mám 2 deti prirodzene.Ale asi táto diskusia je pre bezdetné .Preto Vám držím palce nech Vám všetko dobre dopadne a budete sa tešiť.Byby nech Vám to víde prirodzene a nech nemusíte nikdy navštevovať centrum pre neplodnosť.

vejula
24. nov 2011

@ada06 nie nieee. myslim že to tu asi nebude nejako separovane. Ja tiež nejdem snažiť o prve babo už jedno mam. Kludne sa zapoooj. Nechcela som aby sa ťa to dotklo. myslim že je to pre všetky snažilky ktore chcu od januara začať skušať babo. Tak sa pripoj. Teda ak sa tato debata, trošku rozpumpuje 🙂 😉

ada06
24. nov 2011

@vejula Ja viem že si to nemyslela zle. Ja som sa tiež dva roky snažila prirodzene a tiež som bola prekvapená že to nejde. Všetkým Vám držím palce nech sa to podarí!!!!!Je to ubíjajúce že keď chcete a sa nedarí.

vejula
24. nov 2011

@ada06 a prišli na problem? PRečo si mohla a už nemožeš prirodzene otehotnieť?

ada06
24. nov 2011

@vejula Vidím že nakoniec si tu budeme dopisovať iba mi dve. Prišli na to až po vystriedaní troch doktorov. Ževraj sa mi netvoria vajíčky a neovulujem. Pritom aj teplota stúpala aj výtok bol a nič.Ale u mna asi svoje hrá aj vek mám 36.

vejula
24. nov 2011

@ada06 hmmm, nemyslim si že by to bolo až tak vela. Tak držim palce. A nerobia problem s IVF ked ide už o tretie dieťatko?

ada06
24. nov 2011

@vejula Asi vek nie je až tak vysoký ale niekomu prestávajú fungovať vaječníky skôr a niekomu neskôr.Ja so asi ten typ ktorému prestali fungovať skôr.A ivf nerobia problémy ani pri tretom bábetku pokiaľ je dôvod opoctatnený a pokiaľ som neprekročila 39 rokov.

vejula
24. nov 2011

jaj tak to je fajn že nerobia problemy. A kolko rokov maju tvoje detičky? Ja mam jeden a pol ročneho chlapčeka 🙂

ada06
24. nov 2011

@vejula Krásny vek malého.Moja dcéra má 18 a syn bude mať 13.Sleduješ že si tu píšeme iba my dve?

vejula
24. nov 2011

@ada06 😀 snad sa časom niekto prida 😉 maky sa zobudel ta končim.. zatial pa

zuszana
24. nov 2011

aj ja sa pridávam od januára 🙂

veselavrba
24. nov 2011

@ada06 @vejula tiez sa k vam pridavam pozeram ze uz mate deticky ja bohuzial pojdem na druhy pokus v januari ak sa mi dovtedy podari zbavit sa streptokoka v hrdle lebo asi kvoli nemu som to neudrzala na prvy raz.:(Tak uvidim napiste mi aj vy nieco o sebe. Dakujem :D

vejula
24. nov 2011

@zuszana vitaj

@veselavrba Ty ideš na druhy pokus IVF? Straptokok može narobiť takutoi šarapat??? to som ani nevedela 😕

ada06
25. nov 2011

Som rada že nás je viacej 😀 Všetkým nám držím palce!!

katty27
27. nov 2011

Ahoj aj ja začínam, ale až koncom januára,,druhý pokus 🙂

zuzulik160
3. dec 2011

Ahojte aj my zaciname v januari drzim prsteky 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre