Dufam, ze takato tema tu este nie je. Je tu niekto kto ma plany zacat so snazilkovanim o rok?
krpatucka treba si počkať
ono to pride o chvilu aj my sme si založili rok vopred temu
a išlo to najskôr pomaličky
ale pošlem ti sem jednu holku oni tiež cca tak planuju
Ok diky aspon budem moct s niekym pokecat 😉
ja sa pridávam do spolku snažiliek ... 😉
ale už tento rok
hej len je teraz niekde v banke ale poslala som jej link
tak vitaj tanyja 😀
tak ahoj krpatucka. to ja sa sem chcem pridať čo sem písala jerry... 😀 😀 😀
ahojky mozem sa k vam pridat?my by sme chceli zacat so snazilkovanim na jesen na bud rok tak uvidime ale musim sa priznat ze uz sa neviem dockat a uz mam nakupenych aj par veciciek ja viem ze som blazon ale co uz 😉
dlhá cestá ťažká cesta ale ten koniec stojí za to.......... ja ešte nie som na konci, stále len na začiatku
niki som rada ze si sa ozvala 😀
barbora vitaj my sme to posunuli az na buduci rok, lebo planujeme v lete cestu krizom cez europu a chceme si este uzit a potom sa do toho naplno dame.
krpatucka no tak to hej na posledy si uzit🙂 no ja sa uz nehorazne tesim ked uvidim dve ciarky 😵
Ahoj, ja sa pridam, mozem? My by sme chceli uz tento rok, sle ked sa to nepodari, tak to bude nabuduci. Ja uz dvoch chlapcov mam a strasne by som chcela dievku. mam s toho normalne depku ako to urobit aby to vyslo. To su ale problemy.
// su zazrak a je to neskutocny pocit vidiet ich a este neskutocnejsi, ked vidis ze v tebe rastie maly cloviecik. Ach jaj.
Maartinkaa saomozrejme, pridaj sa. Ake stare mas deticky? Nemaj depku. Nepomoze ti to. To aby si mala babu neovplyvnis.
krpatucka to mas pravdu a potom ked to pride na svet joj!no inak musim povedat ze aj ja si prajem nehorazne dievcatko
Mne je to uplne jedno, len nech je a je zdrave
tak to je aj moja reč... 😀
Tak co uz sa nasiel niekto kto chce zacat snazilkovat na jesen tohto roku?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To som iba ja jedina? 😖