Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@janka369 držím palce ja by som na tvojom mieste nevydržala a testla už dnes 😀
@lucinka1104 no poviem Ti,mám čo robiť aby som sa nebežala testovať,ale ešte asi počkám,aspon do štvrtku-piatku,aby to už bolo isté.Síce ma mierne pobolieva v podbrušku,tak sa v duchu modlím,aby mrcha neprišla. Preto nechcem zbytočne testovať,uvidím čo bude
@janka369 to ja som nedočkavec ja mam naopak od ovu silné bolesti v podbrušku tak neviem.....mrchu čakám 8.3 ale v ten den mam isť nj na rentgen takže ja testujem 10-tkou 7.3
@lucinka1104 aj ja som nedočkavá,normálne sa obdivujem,že som ho ešte neurobila (mám ho v kabelke) 🙂 , ale na druhej strane pochybujem,že vydržím do konca týždňa,ale ešte zo dve správy mi napíš a bežím testovať 😀
@janka369 však choj v tescu maju test po 1,50 tak spraviš aj v piatok to u mna nemá veľký zmysel etstovať skoro mne sa hcg tvorípomaly ale niektoré baby maju už 4 dni pred mrchou pekné //
dnes si 13 DPO?
@lucinka1104 takže som testla,ale nič, zatiaľ len / ☹ , ale mrcha ešte neprišla,tak nestrácam nádej
@janka369 a dobre si pozrela aj na dennom svetle? a maš 10-tkový test
@lucinka1104 mám 10-tkový a ešte stále ho obzerám a nič.Ale takto to bolo aj pri dcére a už má tá 1 čiarka 8 rokov 😀
@janka369 no nič tak skus vo štvrtok silno držím palce ja mam opačný problém mne sa slabé dve ukazujú každý mesiac a nakoniec dojde mrcha pri synovi mi mrcha meškala týždenked test ukázala pri dcerke som mala krásne už 4 dni pred mrchou
@lucinka1104 asi to závisí od toho,kedy je ovulka. Už budem testovať len potom ako mi bude ms meškať aspon pár dní.Ako dlho sa už snažíte?
ahojte baby 🙂 tak ja som 3 mesiace po potrate a už ideme na to 🙂 tento mesiac tomu nechávame voľný priebeh 🙂 MS som mala len 16.2 tak plodné by mali by teraz 🙂 a ak sa nezadarí ak budúci mesiac ideme na to "naozaj" 🙂 tak uvidím okolo 13.3, že čo ako 🙂) ale tehu test si kupovať nebudem! 😀
@ludka77 veľa štastia a mrzí ma čo sa ti stalo
@janka369 my sa nebranimemimi takže posledného polroka v čase ovu je vždy aspon jeden sexík teraz bol každý druhý den apodľa BT viem presne kedy bola
@lucinka1104 ďakujem, už je to ok 🙂) najhorší bol prvý mesiac 🙂 alebo keď také niečo dávajú v telke (v seriáloch) to je hrozné 🙂 tak ale neva asi to tak malo byť a ideme na to znova 🙂 mám to o to lahšie že už doma jedno dieťa mám a ešte aj to že sa nám zatiaľ vždy zadarilo na prvý šup tak uvidíme 🙂
aj vám držím päste aby ste tie vytúžené // videli už teraz
@lucinka1104 ja si BT nemeriam a ani ovu testy som neskúšala,teda aspon zatiaľ,ale ak sa nepodarí do apríla,tak asi začnem
Ahojte 🙂
no mne vychadza termin na prelome oktobra/novembra 🙂 konkretne 31.10./1.11.2012 😵 sme sa snazili dlhe tri roky, tak som strasne rada ze to konecne vyslo a dufam ze vsetko bude ok 🙂 tesim sa ako tu bude pribudat tehuliek 🙂 ja som to zistila strasne skoro vdaka meraniu BT a ze som robila testik len tak zo srandy uz na 8 DPO...a bolo to tam 😵 😵 😵
jeje končene temička, ja idem na tehu test v pondelok a verim že sa potvrdi absolvovali sme IVF a teraz som 2 x po KET (prvé tehu skončilo v 10tt bábenko sa prestalo vyvýjať☹ )druhý KET nevyšiel ale tentoraz to výjde určite🙂
kupila som si tehu test je to dr.max a su tam 2 testy ale testnem v nedelu pred pondelkom kedy idem na odber krvi🙂 je to citlivosť 10 inak aj ten z tesca v takých sáčkoch je dobrý🙂
tak aj ja sa pripajam... 🙂 termin mi vychadza na 6 novembra 😵 😵 😵 ale ja pocitam o tyzden neskor...
mne to vychádza podla kalkulačky na nete na 09.11.2012 to by bolo super 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucinka1104 ešte som si nenašla //,ale ak zajtra nepríde mrcha,tak testujeme.Dúfam,že v tejto téme obe zostaneme 🙂