Hurááá... máme tu novú témičku 🙂
Prajem nám veľa úspechov, dobré a zdravé detičky, tehuľkám bezproblémové tehuľkovanie
a nech sa pekne rozrastáme... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Zuzu.....ano je už prihlaseny do skolky od marca 2010.
Len ak nebudem mat pracu tak neviem ci bude chodit a možno len na 4 hodiny....uvidime,lebo s tou pracou je dnes otrasne................a možno pojdem na dalsiu MD? Ale nie chcem ist už do prace medzi ludi,tak hadam sa mi o rok nieco postasti.
a kde ste.............isli ste už spat?
babule dala som krátky, jasný, výstižný názov, hádam bude spokojnosť všestranná 🙂 😉
na mojej strane je spokojnost🙂 🙂 🙂 🙂
svori toto sú také veci, že sa nedajú naplánovať do bodky, ani ja ešte nerozmýšľam, kedy
pôjdem do práce, najskôr o rok, ak sa niečo "iné" 😀 nevyskytne 😀 😀
v každom prípade chcem byť teraz len s mojím drobčiatkom a užívať si naplno 😵 😵 😵
planovat sa nedaju,ale niekedy už nad tým rozmýšlam co bude o rok...ved som už 5rokov doma a patrilo by sa ist niekam do práce. Este si užívam MD.
a kto zamkne tu predoslu temu? Admin?
myslím materstvo 😉
ten čas tak neskutočne letí a chcem byť pri všetkom čo sa týka malého,
prvá lyžička, prvé krôčky, prvé pády, úspechy, slovíčka... veď o to práve ide... 😵 😵 😵 😵 😵
no mali by... písala som im 😉
dadu tak to mas pravdu,ten cas leti.....a preto si aj ja uživam matersku,lebo už cas sa nebude dat vratit
kočky idem do hajan 🙂 prajem dobrú nôcku a sladké sníčky 😉 zajtra sa vidíme...
pa dadu a dobru noc.... 🙂
Dobru noc zakladacky! 😉
Wau mame novu temu.To je super.Uz tu asi nik nie je tak zelam vsetkým dobru noc. 🙂
Ranecko v novej teme. Tak co? Dnes cvicime? 😀
Ale ma napadlo,ze eliska je chora,tak asi nie,ze?
Jeeej bree ranecko kocandy!!!
To sa tu ako vcera vecer zvrhlo,ze ste sa az do novej temy presupli??? 😅 😅 😅
Ja viem,teraz sa asi lepsie pismenkuje vecer,ked slniecko zajde..... 😉
Moj mangel bol vcera veeelmo aktivny a stihol namontovat este 4 policky.....tak sa tesim a dnes idem na ne nalozit.... 😀 lebo uz som vcera opat odpadla o 21,00 a tahala do rana... 😒
Ahojte!
To čo toto 😲 😲 Vy nemáte po večeroch čo robiť? 😨 😀 Toľko ste toho popísali, že vás ani nemám kedy prečítať a už to ani nedočítam a ešte ste aj novú tému stihli založiť? Ts-ts-ts... 😀
A sú nejaké dôležité novinky o ktorých by som mala vedieť zo včera? Alebo nič moc dôležité sa nestalo?
ahojte......
toto kde som??? 😀
ajoj fionka!!!
aj ja som bola ranko prekvapkana..... 😀 😀 😀
a ty uz mas ,ze 30tt..... 😅 😅 😅 Ja viem,ze tusim o 2 menej,ale to uz ako rychlo bezi......ved za chvilu budes rodit.... 😅
no veru...nestras.. 😀 uz sme sa vcera akurat rozpravali s maminou....mala by som si nachastat vecicky pomaly....
svori
vy ste boli vo vyhniach? aj my je to tam parada 🙂 🙂 🙂
ahojte ženičky 😎
ufff na dnes som si vymyslela veľké varenie 😅 guláš a slané koláčiky, je to mňamka, ale
dosť dlho pobudnem v kuchyni, najmä teraz v takom teple 😝 no nejako to vydržkáme 😉
potom budeme len hamkať 🙂 🙂 😉
Luci novinky... no ani nie... včera sme tu jašili v starej téme, aby sme založili novú 😀 😉
fion veru veru, pomaly si taštičku chystaj 😉 🙂
tehuľkám kinderkám 🙂 sme pripravili kindersurprice 😀 😀 😉
dadi,aky gulasik?Taky klasicky z bravcoveho?A slane kolaciky?To mozem.... 😀 Ja som skor na slane ako na sladke....ale sa mi minule stalo,ze som tu papala slane a doma pekne isli aj von... 😒
Ale sem-*tam mi chuti,ako napr. vcera 2 chlebiky a predvcerom slanina+cibula+pohar mlieka+pohar dzusu a este mi bolo malo,tak som supla 2 zakusky.....To som sa Vam zabudla pochvalit,ze uz mi asi zacinaju tie "tehu" chutky... 😀 😀 😀
dadka 😀 😀 😀
no ja uz som ake knderko 😀 ledva sa gulam....daj si ventilator ked budes varit...nie ze padnes do hrncov ze chytis infartk z toho teplla 😀 😝 😝
😀 😀 fion joooj to by som nerada 😀 😀 ale veď tu mám malého rytiera, hádam by ma zachránil 😀 😀
klaudi hej, klasa bravčový 😉 a slané sú fajné, ak nájdem hodím link, receptík je MMB
ahojte ja dnes nic nestiham 😉 , este len teraz idem kavu zalievat a to uz mlatim do klavesnice od 7.00 😕
ale vecer sa zastavim a cakam vas vsetkych a mozno bude aj vrable 3 😀 😀 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahojteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂
Super super. Aj ja vas vitam v novej teme? Nech sa nam tu dari tak ako v predoslej............... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂