Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

dadaga
28. sep 2010

ze by?

babula.hrubalova
29. sep 2010

@tehulka14 Pridávam sa k Vám dievčence....... 😀 verím že sa budeme spoločne tešiť na naších drobčekov 😀 😀

tehulka14
autor
29. sep 2010

@babula.hrubalova tak super 🙂)nemám to ešte potvrdené od dokiho chystam sa tam až za 2 týždne skor ani netreba,ale termín zatial cca 9.6.2011:-)))no len je ešte privelmi skoro sa nejak radovať len tak potichu🙂 zatial 😀

babula.hrubalova
29. sep 2010

@tehulka14
ja to tiež nemám potvrdene idek k dokimu 12.10 tiež mi hovoril že skôr nemusím...ale tak snád bude dotial všetko o.k... 😀 ja mám termín zatial cca. 5.6.20111 😀

tehulka14
autor
29. sep 2010

@babula.hrubalova tiež tam pojdem tak nejak lebo pri prvom tehu som šla hned na druhy den po meškani Ms a nebolo nič vidno tak mi kazal o 2týždne...juj,ale netešim sa na to vysedavanie u dokiho my tam mavame velmi vela žien.-((aj 4-6h čakania☹odkial si ??

babula.hrubalova
29. sep 2010

Toto presne povedal doki aj mne...... že ešte tam nič neuvidím tak ma radšej dal až na 12teho.....nech už vidíme srdiečko 😀 Som z Trnavy a ty? 🙂 no ja sa objednávam k dokimu za peniaze aby som sa vyhla presne týmto čakačkám.... 🙂

dadaga
29. sep 2010

hej hej...to cakanie cloveka zabyja... 😀 😀 😀

tehulka14
autor
29. sep 2010

No tiež by som sa dala tak objednať,ale u nás sa dá vždy už az za 2 mesiace dnes mi povedali na 12 novembra☹ a až dovtedy zas čakať nebudem..ja bývam blízko Topolčian a už mám jedno dieťatko🙂

silvuska267
29. sep 2010

ahojte,ja som to akurat dnes dozvedela ,boli dve ciarky 🙂) vychadza mi to na 3.6.tak uvidime mali by sme mat 3.babo

nattaly8
29. sep 2010

Ahojte, ja som z Trnavy a tiez v juni, konkretne 5.6 cakame baby.Samozrejme, ak vsetko pojde tak, ako ma.

babula.hrubalova
30. sep 2010

@tehulka14 Tak to ti verím ani mne by sa nechcelo dovtedy čakať..... ☹ No u nás to bude prvý drobček 😀

fatimuska
30. sep 2010

ahojte....ja som jún 2010, veľmi vám tu držím palčeky, nech vám to krásne vyjde, tak ako nám🙂

tehulka14
autor
30. sep 2010

Vitajte🙂snáď to všetky šťastlivo dotiahneme do juna 2011 🙂 a nazbiera sa nás tu ešte veeľa

luciaa86
30. sep 2010

aj ja sa pridavaaaaam 😀

avid
30. sep 2010

Dievčence pridávam sa, ja mám termín 3.6., u lekárky som ešte nebola chystám sa tam budúci týždeň zavolať. Bude to naše druhé bábätko. 🙂

tehula
30. sep 2010

Ahojte, pridam sa k vam, aj ked zatial strasne nesmelo
Mala by som mat termin 1.6, zajtra idem k lekarovi. Mam ale problem, spinim neustale, sice nie nejako silno, ale som strasne nekludna z toho, bojim sa, ze o babo pridem
Prve tehotenstvo bolo uplne bez problemov, tam som sa na prvu navstevu k doktorovi nenahlila, nebol dovod.
V case, kedy mala dorazit MS mi zacalo spinenie, ja som uz s tehotenstvom ani nepocitala, ale ked sa MS nespustila a spinenie bolo len sem tam, tak som si po tyzdni od tychto stavov, co by vlastne MS aj skoncila uz, urobila test a hned silne // boli.
Cize som na pochybach, ze ci cca tyzden od potratu sa ukazali este silne ciarky, alebo ci je vsetko ok...No doktor je tam iba v pon a pia.
Drzte mi palce

avid
30. sep 2010

@tehula, držíme silno palce, ozvi sa potom 🙂

tehula
30. sep 2010

@avid ozvem. Dufam, ze mi daju ten Duphaston, ci co sa dava na udrzanie tehu a ze nebudem rizikovka. Ja som dost aktivna, by ma asi slahlo 😒

avid
30. sep 2010

@tehula, neboj, na začiatku môže byť špinenie spôsobené aj práve tým, že sa vajíčko uhniezdilo do maternice. 🙂

tehulka14
autor
30. sep 2010

@tehula neboj snáď to bude ok ja mám stále také bolenie brucha,ale skor to pripisujem nejakemu uhniezdeniu popripade natahovaniu maternice vytok nemám tak snáď bude všetko ok a za pár dní to prejde 🙂 Ja som si duphaston zaobstarala ešte kym sme planovali ,že ak ostanem hneď ho začnem brať takže ho beriem hneď od zistenia tehu tak uvidíme,držím paste veeeeeľmi

penn
30. sep 2010

No teda, uz je tu aj jun, blahozelam kocky 🙂

bajlinka_tn
30. sep 2010

ahojte... nesmelo sa pridávam aj ja. zatiaľ sa moc doma ešte neradujeme. cez leto som mala potrat, takže ak bude od doktora potvrdené, že je všetko ok, tak potom sa poteším viac... mne termín vychádza na 7.6.2011 podľa menzes, tak uvidíme. moc si prajem, aby sme sa tu všetky stretali až do úspešného konca....

bajlinka_tn
30. sep 2010

a k mojim príznakom... hrozne ma ťahá celý spodok až si stále myslím, že už už musím dostať menzes. niekedy je to dokonca aj dosť bolestivé a zobudila som sa na to aj v noci. a som nenormááááááááááálne unavená. keby môžem, prespím celý deň.

bendy
30. sep 2010

Ahojte baby aj ja sa k Vam rada, priám, V pondelok som mala pozitívny testík ale u Dr, som tiez este nebola, chystam sa buduci tyzden. Dufam, že všetko dobre dopadne a dotiahneme to do šťastlivého konca 🙂

bendy
30. sep 2010

no čo sa týka mojich príznakov, zatiaľ som úplne ok, klop, klop ale pri prvom tehu mi zo začiatku tiež nič nebývalo a od toho 8 týždňa do piateho mesiaca som vracala každý deň 😝 😝 Tak pevne dúfam, že ma to tento krát veľkým oblúkom obíde 😒 😒

tehula
30. sep 2010

no tak ja som mala nejake priznaky skor hned po vynechani MS, teda potom zacalo to spinenie. Strasne ma palili bradavky a trosku sa zvacsili prsia....brucho ale neboli iba som strasne unavena, ale to som mala aj pri prvom tehu.
Grcacky som nemala, len mi bolo tazko asi okolo 9-11tt, to by som aj ozelela...
Zajtra vam dam vediet, ci som tu spravne, alebo sa mam vyklidit prec 😠

bendy
30. sep 2010

@tehula ale tak to by mohli byt tehotenské príznaky. V každom prípade držím palce aby si tu bola správne 🙂

avid
30. sep 2010

no super, postupne sa zbierame 🙂 ja okrem toho, že by som spala a že ma trolinku bolia prsia nemám žiadne príznaky. Ale uplne ma hnevá to, že už asi tretí týždeň za neviem zbaviť zapchaného nosa. Skúšam už všeličo, čo je dostupné pre tehulky (aj keď toho moc nie je) ale neprechádza, nechce sa mi ísť k lekárovi pre ATB. 😒

danula2
30. sep 2010

ahojte kocky
moj muz by sa na mna nahneval ze nie je prvy, ale musim sa podelit o tu radost
robila som si prave test a hadajte // 😀
😝 tak strasne sa tesim, len som chora, a posledne dni som si davala rieky na vypotenie, dufam ze bude vsetko ok
no nic, skusim cez vikend este jeden testik
ale aktivne sme sa snazili a mala som takeho tusaka ze sa to podarilo

tehulka14
autor
30. sep 2010

@danula2 perfiš gratulujem a vitaj🙂)neboj lieky v štadiu ked ešte len začinaš byt tehu neuškodia🙂ešte nieje bao dost uhniezdene čitala som o tom par veci🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre