Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀
@anatalia77 ano dockali Dakujeeeeeeeem 🙂
ahoj tak ja zatial nesmelo, ....lebo ta ciarka na teste, je vlemi slabucka.....aku ju mas sulnu ty? TP mi vychadza na 29.8
@soffi ahoj no ja som mala slabu a po 3 dnoch uz bola silna.. mne to tiez neako vychadza na 20.08..ale ako sa poznam pretiahnem zase do septembra.. 😀
Aj ja som si včera a dnes robila test a sú tam //. U nas to bude už tretie babo. Muzik je troska v šoku a predychava to 🙂. TP cca 29.8.
@tonjadabik2 ta ciark ami vobec nesilneje , MS mi meska 4 dni, na niektorych testoch mi ju nevidiet,niekde len duch, ms mi meska 4dni, ale pred 2 mesiacmi som fvysadila HA takze mozno len cyklus je popleteny, uz fakt neviem co si mam mysliet, viem, ze pri dcere mi test ukazal tiez az neksor, doknca podla krvi som bola vzdy o 3 tyzdne pozadu s terminom, a pritom som porodila ako som mala, tkaze mozno nizsie hcg...netusim
@zuzkagu gratulujeeeeeeeeem nase bude 4 teee 😀
@soffi tak to bude z toho ze si vysadila.. to su hormony.. to asi dostanes..mozno.. vydrz a rob dalsie testy..uvidis ked ti bude dlhsie meskat
Ahojte baby, asi rozsirim rady, zatial mam na teste slabeho ducha 🙂 Ale ked to pocitam, tak MS meska 9 dni a podla nasho tohto mesacneho nesnazenia - nebolo kedy ( 🙂 ) by som bola len v 2 tyzdni, tak uvidim, testnem o tyzden 🙂
Ahojte Babenky tak rada by som sa k vam pridala 🙂 Dnes potvrdene s krvi tehulstvo. HCG 279 . mne sa to zdalo malinko cakala som aspon 600 ale sestricka ma ukludnila ze je to krasne cisielko.tak sa budem modlit aby sa pekne dvihlo. 🙂 9.1 mame prve sono tak uvidime 🙂 pridavam aj testiky ako postupne silnieme 🙂 🙂
Tak ja zatial tri pozitivne testy. Zatial nepotvrdene od lekara. Babo sme necakali, ale tesime sa. A bojiiiime, velmi!!! Neviem si predstavit ako to zvladnem s dvoma detmi ;) Termin som si vypocitala na 6.9.
@tonjadabik2 @zuzkagu ...baby, ze tretie a stvrteeee... A ja sa tu stresujem, ze ako zvladnem druhe ;)
@adelajda2012 vies co stresujem aj ja. Je ine hovorit o tom ale ked pride realita bude veselo 🙂. Ja som bola na pohotovosti dnes, slabo som krvacala ale mudr tam videla v podstate nic. Ze je to velmi ranne tehotenstvo a musime pockat. Tak teraz si vsimam na sebe stale nejake priznaky a tak. Tak som z toho mimo trosku. Ale ved nejako bolo a nejako bude. Uvidim ako to dopadne. Moj doktor ordi uje az asi od 7.1. Alebo az o tyzden neskor tak sa este nacakam
@zuzkagu ja sa este tiez nacakam na sono, dr. povedala ze najskor v 8 tyzdni....to mi pride straaasne daleko ;). A slabe krvacanie v case ked mal byt menzes sa stava. Ja som krvacala pri minulom tehu v druhom aj tretom mesiaci a vsetko bolo ok. Uz tu beha 19m Adelka ;). Drzim palce!
@adelajda2012 ano aj ja osm to mala pri oboch detoch takže jasne že sa to stáva ale tak vždy to trocha vystraší 🙂
ahojte zienky. Sem v 3 tyzdni a babo ma 3mm. Termin porodu konec augusta zaciatok septembra. Drzim palce 🙂 tehulkam
ahojte babenky tak ja som si robila tiez test este 24 ale vysiel negativny ale 31 som si robila a uz tam bola slabunka ciarka tak dnes som uz bola u lekara a mam gulicku 3mm cize som asi v 3az 4 tyzdni uvidíme neskor jako to bude pretoze mam v maternici krv tak mame tabletky na udrziavanie a 9.1 musim ist znova na dalsie sono drzte nam palceky
@saska042 držím palce nech všetko dobre dopadne 🙂 v 6tt pri sone už aj srdiečko počuť 🙂))
Ahojte, dnes začínam 6tt, v piatok bolo vidno ešte len bublinku, ale aspoň na správnom mieste 🙂 Čaká niekto tiež prvé? Už tretí deň len študujem všetko možné na nete. Teda ak práve nespím 😝
Povedali ste to už niekomu? Ako to prežívajú Vaši partneri?
Držím všetkým palce
@katarinche no my uz druhe muz vie ten sa tesi a povedala som to uz aj mamine a 3 ludom ja som to nevydrzala utajit :D ked sa tak tesime :D
@embrance25 dakujem dufame aj my ze vsetko bude ok tak uvidime co zistime na sone
@saska042 aspon uz vies, co ta caka 🙂 drzim palce, nech je vsetko ako ma. v ktorom si tyzdni?
my to radsej este nikomu okrem mojich dvoch kamaratiek nehovorime, kym nebolo vidno srdiecko. lekarka ma uplne vystresovala, ze to este nic zatial neznamena a nemusi z toho nic byt. ale sme optimisti, ved nie je ziadny zasadny dovod, preco by to nemalo vyjst 🙂
uz sa neviem dockat, ako to oznamime rodine
Ahojte babenky.tak sa pridavam.necakane nam vysiel testik pozit na silvestra.bude to moje tretie,najskor sok ale teraz radost.a jasne aj troska obavy,doma mi beha 21mesacna slecna.hi.vsetkym drzim palce.urcite pridam aj prve sono.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tonjadabik2 tak ste sa dockali,gratulujem