Ahojte kočky.. Mate niektorá tiež takto termín po Novom roku? Ja mam termín 5.1. Tak som zvedavá kedy to príde.. Už sa maličkého nevieme dočkať.. Ako to budete riešiť s kontrolami? Mne vychádzajú vždy na nejaký sviatok..
poradne sa daju posunut. zavolas pediatrovi a ten ti sam povie, kedy poradna, navyse nevies kedy to pride, moja dcera mala byt 11.1 a je 17.1. po vyvolavackach. aj som an sviatky upratovala, umyvala okna, vesala zaclony - liezla na schodiky a aj ked soms a ledva gulala, ale robila som a nic.
No mne samotny porod vychadza na Vianoce. Alebo ako sa poznam, tak skor Silvester a Novy rok, tiez "parada"...😅😂...Ale mam kus vyssi tlak, tak z tohto dovodu to mozno este bude aj pred Vianocami, snad stihnem upiect aspon medovniky detom 😅😁
Môj gynekológ je trosku divný co sa nepýtam mi sám nepovie a mne ako prvorodicke nemá moc kto poradiť v tomto napadnú ma niektoré veci až keď odtiaľ odídem.. ☺️
@ivusa156 ahoj, aj ja mam presne vtedy termin, ale vyzera to, ze mozno to bude aj skor 🙂
@deniska_dena ahoj.. A kde budeš rodiť? U mňa je to také otázne, Dr mi povedal ze sa neotvaram ešte ale vraj mi začína tvrdnut maternica. Tak som zvedavá kedy sa vypýta... Do čakáš?
@ivusa156 na antolskej v BA, v piatok na poradni mi tam povedali, ze mozno to bude aj skor. Krcok mam skrateny na 1,5cm, ale otvorena len na jeden prst, cakame chlapčeka 🙂
@deniska_dena tak budem držať palce aby ešte vydržal co najviac...😉 Ja tiež čakám chlapca..
@ivusa156 dakujem, a ty kde rodis? Ja by som to mala uz najradsej za sebou 😀
@deniska_dena v Trenčíne by som chcela.. Snáď ma to nechytí na sviatky keď nebudem doma.. Vieš čo aj ja veru.. Už sa ledva gulam.. 😉
@ivusa156 ahoj,ja tiež TN,vychádza to na Nový rok.No vyháňanie praktizujem už týždeň,som ako nevládny hroch,nič nezaberá samozrejme.🤦😂
Baby, a ako je to teraz? Otec nemoze byt pri porode? A co navstevy? Vsetko zakazane?
@elenita ako v ktorej nemocnici,na stránke nemocníc máš aktualizované.
@kubkovamama ahojky.. Vyhananie... 🙈 A o tom Hrochovi mi ani nevrav a k tomu ma teraz ešte seklo tak to ako lazar 🙈😂 ale už to dáme nejako.. Tak sa možno vidíme v nemocke..
@anile12 ahoj, neviem tuto skupinu januarovirk 2021 najst a ani ked som si hodila termin porodu do profilu tal ma zial nikam nepriradilo. Prosim, vies ma do tej skupiny pridat? Dakujem krasne! 🙏🙂
@ivusa156 ahoj, ako si na tom? Odrodené?
@kubkovamama ahojky. Áno ja už to mám za sebou.. Stihli sme to v starom roku nakoniec
@ivusa156 gratulujem a závidím.. ja už 41tt a nič.Rodila si nakoniec v TN? Spokojná?
@anile12 dakujem 🙂
@kubkovamama ďakujem 😘 nechce sa nám na svet? Vieš čo na to všetko celkom spokojná všade je asi niečo čo niekomu nebude vyhovovať ..v TN som rodila..
@ivusa156 tak si mala trošku oneskorený najkrajší darcek.🙂Ja už čakám tretie a behám otvorená x týždňov,najprv že pozor na seba,lebo bude skôr a nakoniec z nej bude prenášaný slon.V TN som rodila už 2x,ale dávno.No poradne tu absolvujem také 5minutove tak ani neviem čo bude.Hlavne,že ste v poriadku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ivusa156 4.1. 🙂 uvidím, čo mi povie doktorka. Zatiaľ nehovorila, že by mala mať nejakú dovolenku. Ale u nás to vyzerá, že do januára nevydrzime